martinop pisze:Fotele to recaro montowane chyba w kadettach GSi. Szczerze powiedziawszy o wiele wygodniejsze niż z GTi. Mam dylemat bo kanape mam materiałową a fotele skórzane i troche mnie to denerwuje. Ale powoli , jeszcze bedzie na to czas
Jak jestes zainteresowany to mam tutaj namiary na śliczne fotele i kanape z 309GTI Goodwood, przerobione, pasujące do 205. Pelna skora
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Pierwszy amatorski filmik 12 letniego reżysera, kierowca trochę starszy.
Muzyka akurat na zimowe, zimne wieczory
Dzisiaj mi się naprawdę nudziło http://www.youtube.com/watch?v=8Z1LTh-Ojhs
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Halogeny do zderzaka mozesz kupic na stronie ecosse. Gdzies mam tez linka do holenderskiego sklepu z czesciami tuningowymi do Peugeotow, jak wroce z pracy to ci podrzuce moze cena nie bedzie za wysoka
Po wstępnych testach belka z 1,9 GTi wydaje się być twardsza niż seryjna w CTi . Oprócz tego doszły 2 halogeny z 309 GTi do zderzaka, w którym brakowało pary. Doszła nowa kiera momo 320 mm. Powoli, powoli do przodu