no tak, pytanie do maniakow... byla taka wersja nadwoziowa? bo dzisiaj mi smignal przez skrzyzowanie taki pug 205 kombi, w kolorze zlotym... mial nowke lakier, i autko w cudnym stanie, takze mozliwe ze ktos sobie na wlasna reke takie kombi stworzyl, ale jakosc wykonania nieziemska =]
autko nie bylo dluzsze od normalnej wersji, po prostu jakas dokladka dowalona, i tylna klapa w pionie przez to... najsmieszniejsze jest to ze nie wygladal zbyt pokracznie... jak to bywa na przyklad polonezach kombi =]
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
u mnie pod pracą czesto stoi taki biały tyle że nie ma tych szybek za przednimi drzwiami. Chciałem gościa namówić ale okazało się że to jakiś starszy pan który wogóle nie miał zielonego pojęcia co to internet
starszy pan który wogóle nie miał zielonego pojęcia co to internet
i niestety większosc uzytkownikow puga 205 to wlasnie starsi panowie lub osoby nie wiedzące co to jest internet...zeby kazdy w poznaniu co jezdzi 205 wiedzial co to net mielibysmy min. 30 autek z samego poznania...a tak to same "zgredy" jezdzą 205-tkami
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
było naprawde. miałem nawet oryginalne fotki. tzn był to prototyp 205 KOmbi