A tak serio to może warto zmienić regulamin, załączając do niego punkt o poprawności i czytelności wypowiedzi... Skutkiem niestosowania się było by publiczne upomnienie (w poście zawierającym błędy poprzez np zaznaczenie go na czerwono i dodaniu komentarza), a w skrajnych przypadkach nawet usunięcie postu. Taki wpis byłby jak by usprawiedliwieniem postępowania moderatora, bo przecież rejestracja na forum wiąże się z akceptacją regulaminu...
Odnośnie dziadostwa to chodzi mi o jakieś chipy, plasikowe rurki co niby podnoszą moc a tak naprawde to pic na wode. "Poprawianie osiągów naturalną metodą" czyli mam na myśli np planowanie głowicy... Chodzi mi o takie modyfikacje a nie dolewanie oleju z McDonalda...
A tak apropo jeżeli nie macie nic konkretnego do zaproponowania to mozę lepiej dajcie sobie spokój z pisaniem jakichś głupot!!
piotrek.ciszak pisze:Odnośnie dziadostwa to chodzi mi o jakieś chipy, plasikowe rurki co niby podnoszą moc a tak naprawde to pic na wode. "Poprawianie osiągów naturalną metodą" czyli mam na myśli np planowanie głowicy... Chodzi mi o takie modyfikacje a nie dolewanie oleju z McDonalda...
A tak apropo jeżeli nie macie nic konkretnego do zaproponowania to mozę lepiej dajcie sobie spokój z pisaniem jakichś głupot!!
no to co sapiesz tutaj jak wiesz jak sie podnosi osiągi metodą naturalną
co chcesz sie dowiedzieć że zmieniając oporopowrotnik błotnika tylnej ośki z 1.1 zrobisz GTI
chip tuning nie wchodzi w gre no przy gaźniku to chyba nie odkrycie
W swoim 1.1 dodałem stożek, założyłem nowe przewody wys nap i wyczyściłem od podstaw gaźnik-jeździł lepiej spalanie na trasie 5L nie przekraczając 100km/h Uważam ze jak na 1.1 jeździł bardzo dobrze czas 0-100 miał 12.5s mierzone na G-tek.
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
"no to co sapiesz tutaj jak wiesz jak sie podnosi osiągi metodą naturalną
co chcesz sie dowiedzieć że zmieniając oporopowrotnik błotnika tylnej ośki z 1.1 zrobisz GTI"
Nie sapie tylko mnie wkurzasz bo nie piszesz nic co może się przydać tylko robisz sobie jaja... Ty jak chcesz to w swoim Peugeocie możę sobie dać nawet 5 lotek na tylną klapę i brewki na lampy to będziesz miał pewnie jakies 100 koni w przód... Aha nie zapomnij o chromowanych kołpakach!!
Nie sapie tylko mnie wkurzasz bo nie piszesz nic co może się przydać tylko robisz sobie jaja... Ty jak chcesz to w swoim Peugeocie możę sobie dać nawet 5 lotek na tylną klapę i brewki na lampy to będziesz miał pewnie jakies 100 koni w przód... Aha nie zapomnij o chromowanych kołpakach!!
to żeś pojechał
przydać to ci sie może logiczne myślenie i umiejętność obcowania ze słowem pisanym
a dopiero wtedy napisz sensownego posta a nie lecz swoich kompleksów