Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Doczep dwie reklamowki przy drzwiach i bedziesz mial Indiane
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Bo nie mialem kasy na czas :/ No i tak ludzie chca miec chociaz jedno gtriffe a nie maja...inni maja dwa :/ Niesprawiedliwosc...Zazdroszcze jak cholera i tyle :/ Kuuur*** jak ja zazdroszcze :/ Oby sie ciagle psul!
DJPreZes pisze:Bo nie mialem kasy na czas :/ No i tak ludzie chca miec chociaz jedno gtriffe a nie maja...inni maja dwa :/ Niesprawiedliwosc...Zazdroszcze jak cholera i tyle :/ Kuuur*** jak ja zazdroszcze :/ Oby sie ciagle psul!
Jak bedzie sie psul to bede go naprawial z bananem na pysku. A tak powaznie to sorry ze sie wpierd....lilem w parade. Ale mam dwie slabosci: auta i baby. Hi, hi. Dowod bedzie w poniedzialek lub wtorek.
Fajnie masz
ale szok jak się życie układa, o tego Griffe`a już tylu się "biło" i tak jak napisał Prezes zawsze kupuje go ten kto się mniej napala na niego.
Niech Ci służy
Masz dwie sztuki to zostaw TD i benzynkę, wierz mi wrażenia dla kieszeni i nie tylko bezcenne (zaraz mnie ochrzanicie co ja za herezje opowiadam ale ja po prostu kocham diesle)
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE