minta1 pisze:Fajnie masz
ale szok jak się życie układa, o tego Griffe`a już tylu się "biło" i tak jak napisał Prezes zawsze kupuje go ten kto się mniej napala na niego.
Niech Ci służy
Masz dwie sztuki to zostaw TD i benzynkę, wierz mi wrażenia dla kieszeni i nie tylko bezcenne (zaraz mnie ochrzanicie co ja za herezje opowiadam ale ja po prostu kocham diesle)
Co ty za herezje opowiadasz !
A jaki tam diesel w tym Griffe siedzi ???
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Jestes pewny ze to griffe a nie zwykly GTI w limitowanym kolorze Laser Green ???
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
A mi przeszlo...Nadal troche zaluje, ze go nie mam, ale posiedzialem przy Indianie dzisiaj "troche" i cala zlosc mi przeszla Tak odwale Indiane na przyszly sezon, ze wam wszystkim szczeki poopadaja ;]
Para pisze:Jestes pewny ze to griffe a nie zwykly GTI w limitowanym kolorze Laser Green ???
110% prawdziwe Griffe. Zielone nitki na siedzeniach, taka szarawa wykladzina, troche jasniejsza niz w Gentry, odpowiednie kola, swego czasu odpowiedni silnik... Cos pieknego po prostu...Zobaczycie....kiedys jeszcze bede mial Griffe
Para pisze:Jestes pewny ze to griffe a nie zwykly GTI w limitowanym kolorze Laser Green ???
110% prawdziwe Griffe. Zielone nitki na siedzeniach, taka szarawa wykladzina, troche jasniejsza niz w Gentry, odpowiednie kola, swego czasu odpowiedni silnik... Cos pieknego po prostu...Zobaczycie....kiedys jeszcze bede mial Griffe