... a mianowicie powinien miec 900 - 950 obr/min a ma 2000 obr/min wiec moze pomozcie mi w zdiagnozowaniu tego problemu bo juz zglupialem poniewaz przepatrzylem juz praktycznie wsio ... i nie wiem :/ ... cholera pomocy
Pzdr zales89
"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." >> pomyśl o tym !!
"Grzeczni chłopcy idą po śmierci do raju, a niegrzeczni chłopcy mają raj na ziemi !!"
Tez tak myslalem, ale zajzalem na profil bo kolega oczywiscie nie raczyl nam napisac dokladnie jakiego (wtrysk/gaznik) silnika problem dotyczy, tylko czeka na wrozby
cejot pisze:zales89, tak jak piszą koledzy... napisz coś więcej o silniku, modyfikacjach i od kiedy takie objawy?
A tak swoją drogą jeśli TU3M to czy pojemność nie jest przypadkiem 1361ccm?
ojj ... czepiacie sie szczegolow kolego no co racja to racja ... obroty skoczyly po wymianie regulatora napiecia a mody to splanowana glowiczka oraz pelen przelocik zrobiony i coz wiecej narazie nic ale jeszcze planuje jakis końkretny dolocik ze stożeczkiem ... ale mniejsza o to bo tu chodzi mi o obroty ktore tak jak pisalem wyzej skoczyly z optymalnych czyli miedzy 900 a 950 na rowne 2000 tys. po wymianie regulatora napiecia co mnie martwii ... bo palic cholernik zaczal trochu wiecej i jednak ma te obroty za wysokie co sami przyznacie ...
wiec ktos moze zna objawy
PZDR zales89
"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." >> pomyśl o tym !!
"Grzeczni chłopcy idą po śmierci do raju, a niegrzeczni chłopcy mają raj na ziemi !!"
moze zły regulator napięcia włożyli widziałem już różne cuda spowodowane niesprawnością alternatora
A co do twoich modów 15 KM za sprawą wydechu .......o ile miał te 75 wcześniej . Lepiej jedz na hamownie może cie troszkę ostudzi
caly czas trzyma 90 stopni i sie nie grzeje sprawdze jutro ten czujnik temperatury tylko nie wiem gdzie on sie znajduje co do Peugeotów to jestem zielony ale o Volkswagenach mam lepsze pojecie i dlatego zadaje wam rozne pytania ... bo podobno kto pyta nie bladzi ... ale mam nadzieje ze oprocz roznych docinek jeszcze mi jakos pomozecie
PZDR zales89