1. To prototyp Pinifariny z 1984 roku (salon w Turynie)
2. To prototyp z 1988 roku.
Moim zdaniem szkoda że ten prototyp z 1984 roku nie wszedł do produkcji bo była to całkiem udana koncepcja (spójrzcie na przedni zderzak cyż nie jest ładny).
Ja tam nie zaluje ze nie wszedl do produkcji ten kombi z 1984 - troche za bardzo kojazy mi sie z Ładą 111 (takie ruskie kombi produkowane chyba od 1999 roku), zwlaszcza tyl mi ta Ładą zalatuje...
wiemy wiemy ... temat byl juz poruszany wiele razy
a wiesz o takich cackach jak 205 4x4 i specjalna wersja do jazdy po mokradłach
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
a tak nawiasem mówiąc to według mnie 205 to zamałe auto na kombi
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ogólnie jak na owe czasy - przyzwoite.
Widziałem jeżdżące kombi (już też o tym było) po drogach, to w porównaniu z tymi prototypami niebo, a ziemia.
Te są o wiele ładniejsze.
hmhmmm niezły ten jest ale ja kiedys widziałem fotke innego.. był niebieski , otwierał sie jak T16, miał ogromny silnik i zasuwał po błocie
Para... pisze:hmhmmm niezły ten jest ale ja kiedys widziałem fotke innego.. był niebieski , otwierał sie jak T16, miał ogromny silnik i zasuwał po błocie
tia... czy nie przypominal przypadkiem corvette'y ?