Do drzewa to jeszcze nie jest najgorzej.
Ostatnio mieliśmy psy zakopane żywcem Suczce udało się wygrzebać po czym zaczęła odkopywać 10 swoich szczeniaków.
Tak głośno ujadała że ludzie wezwali właściciela schroniska a on odkopał resztę szczeniąt.
Udało się WSZYSTKIE uratować.
Ja p***...dajcie mi namiary ktory to zrobil, a zabije... No jak mozna :/ W takich sytuacjach to az rece opadaja :/ W ogole te psy takie przecudne sa...ech... gdybym nie mial swojego, to ten bialo-rudy juz by byl moj
Te dwie na pewną są kobity wydaje mi się że jedna czarna też ale ręki sobie uciąć nie dam.
Może ktoś jutro pojedzie do schroniska to powiem konkretnie
A zainteresowana jesteś Magda gratisem ode mnie?????????
Myślę bardzo intensywnie ...
I strasznie szkoda mi tych psiaków.
Jedyny problem, to co ja zrobię ze wszystkimi psami jak będziemy chcieli gdzieś wyjechać.
Zuza, chyba musiałaby sie nazywać Gratiska
Świetne psiaki... no cóż ja oczekuję narodzin szczeniaczków po mojej Sabie (chwila nieuwagi i stało się ), ale na pewno nie trafią na bruk.
Zuza, podziwiam Cię, ja nie potrafiłabym w schronisku pracować.
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
Ja też bym nie potrafiła w schronisku pracować ale zostać wolontariuszem to zupełnie co innego.
A sunie proponuje wysterylizować bo po 1 wpadek już nie będzie po drugie to zmniejsza ryzyko zachorowania na raka i ropomacicze.
Oj Minta obawiam się , że się mylisz
Sunia może mieć cieczkę nawet do 14 roku życia
Ja musiałam swoja sunię wysterylizować w wieku 12 lat w związku z guzami na sutkach i częstszymi niż powinna mieć cieczkami.
Po fakcie już jestem mądra i wiem że gdyby sterylizacja była wcześniej psinka by się nie męczyła a tak zafundowałam jej 3 operacje w starczym wieku :/
Zuza ja dalej poważnie myślę
Skąd i kiedy można by było ewentualnie odebrać tą beżową śliczną sunię?
I tak zupełnie na marginesie, to będzie raczej duży czy mały piesek?
Odebrać albo ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej albo Ci ją do Wawy dowiozę.
Napisz mi na pw swojego maila to Ci wszystko napiszę i wyślę umowę
Zostało 6 szczeniaków same suczki. Psinki będą średniej wielkości bo mamusia przed kolano tatuś nieznany