Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Zółty z zewnątrz wygląda bardzo ciekawie, jedynie org. lampy tylne całkowicie mu nie pasują. Natomiast wnętrze jest okropne żóte wstawki i dywaniki to totalna wieś, wygląd drążka zmiany biegów też beznadziejny. No i jeszcze jedno, auto ma zamontowany najbardziej popularny dodatek tuningowy (instalacje gazową). Jak by zmienić lampy tylne to z zewnątrz byłby czad.
Niebieski natomiast mi sie nie podoba całkowicie nawet te felgi od 206 jakoś nie pasują zabardzo.
Zółty z zewnątrz wygląda bardzo ciekawie, jedynie org. lampy tylne całkowicie mu nie pasują. Natomiast wnętrze jest okropne żóte wstawki i dywaniki to totalna wieś, wygląd drążka zmiany biegów też beznadziejny. No i jeszcze jedno, auto ma zamontowany najbardziej popularny dodatek tuningowy (instalacje gazową). Jak by zmienić lampy tylne to z zewnątrz byłby czad.
Niebieski natomiast mi sie nie podoba całkowicie nawet te felgi od 206 jakoś nie pasują zabardzo.
205_Winner napisał:
Moje zdanie na temat tych aut.
a propo`s aut do zwerbowania - widzialem dzisiaj w Katowicach na ul. Wojewodzkiej bardzo ladnego czerwonego Puga 205 Forever - nr rejestracyjny SK 1138A - czy to ktos z klubu ?? Bo nie mialem czasu stanac i ulotki wpakowac...moze jutro tez bedzie stal, to sprobuje!
Ja juz pol roku jezdze z naklejka na szybie - reklamujaca strone (ze nie wspomne o ramkach) i ciekaw jestem czy ktos wogole z tego skorzystal. Chyba nie wszystkim to pasuje bo jak kiedys na spotkanie zaprosilem jednych wlascicieli 205 -tki to sie nie zjawili - ciezkie to werbowanie - narod uparty.
205 1.9 D - kupa dymu i smrodu ale pedzi do przodu ;P
p.s. nie drażnij lwa http://www.przemo.205.pl
hmmm....troche to zajmie nie wiem czy w ogóle bedzie chciał nie znam go ale jako tako mam dostęp do klubu Nemesis tzn moge sie wypytac, pare razy go widzialem w sumie niezła furka takze bede sie pytał. A tak apropo Iveras on jest z Katowic takze może sam go spotkasz:)
Ciężko! Na razie marzę żeby go zobaczyć Ja mam kontakty w PRO MADNESS TEAM ale oni też nie widują się z tym kolesiem. Poproszę też ich o zwerbowanie Gościa (co ona ma za wersję???)
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?