Jej strasznie male Tarcze by mi sie pod nimi nie zmiescily
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
heh no fajnie jakby byly 14" ale ... musialbym zmienac opony .. te maja 3 miesiace, no i dalem za nie tylko 350zl a stan idealny ... przy mojej jezdzie 13" to jak znalazl ;p
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Dervozavilus pisze:fajnie wygląda, tylko sprężynki jakieś krótsze, bo za duża przestrzeń nad kołem
chwilowo nie moge sobie na to pozwolic ale wlasnie chce kupic nowe amory (4szt) i sprezyny nowe na przod (ktos takie juz kiedys zalozyl) ale na przod kupie amory serie + sprez. -40.
i chyba kupie na przod gazowe albo gazowo olejowe ... chce by dobrze bral zakrety bo teraz jest jak kolyska.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Siema ziomal_wor, czuje sie zaszczycony ze to w moim temacie heheh