Twój przypadek nie jest tak straszny jak mój mi pół auta rdzewieje :< . Ale jest dobrze ^^.
Mam podobnie na łączeniu podłogi z tylnią ścianą

, ale na pocieszenie mam jeszcze takie problemy jak : na zamieszczonym obrazku --->
Czarne zaznaczenie -> od zewnątrz , a szare od wewnątrz ;>.
Ogółem jest sporo do roboty zanim pójdzie na wiosne do lakiernika..., najbardziej przeraża mnie dziura na wylot przed kielichem , którą złapałem po wyczyszczeniu itd , farbą ze stalochronem. Do czasu gdy nie przyjdzie odpowiednia łata. No i za tylnymi drzwiami nad progiem , gdzie mam naklejke GTI woda sie dostała i blacha jest tak cienka od wewnątrz , że na czas dzisiejszy najlepiej będzie ściągnąc tapicerke wyjąć fotel i usztywnić od wewnątrz. Więc troche tego jest do bagażnika jeszcze nie doszedłem , ale też będzie zrobiony.
Przez ten tydzien nic nie było robione przy Pugu , bo leżałem plackiem z gorączką więc zająłem się nim dopiero dzisiaj. Z tego, że po całodniowym sprzątaniu garażu z tatą na 5 samochodów , a gdzie mieści się jeden przez bajzel

podniosłem go i próbowałem ściągnąć wahacze , ale trafiłem na jeden głupi problem i tego nie zrobiłem. Więc złożyłem i bede robił w najblizszym czasie , bo brakło mi klucza 18stki mam 17,19 ale 18stki nie ma

. Na 100 kluczy tego akurat brak. Możliwe , że jutro pojedzie do warsztatu na podnosnik i znajomy w warsztacie nam to ściągnie...
P.S Jak wysprzątam garaż to wskoczy na pachołki(postaram się robić foty)i będzie sie go powoli robic.
P.S2 Zaczynam kurs prawa jazdy 20stego ^^.
P.S3 Sorry Grzechu , za małego offtopa w temacie.