Może zawieje pesymizmem, ale blenda z tyłu i uszkodzona przednia dokładka nie wróżą najlepiej. A zdjęcia są takiej jakości, że nic na nich nie widać poza tym, że jest to świeżo umyty Forever.
Jak umyję swojego rozpadającego się Looka i zrobię ładne zdjęcie to też będzie ładnie wyglądał...
Dziś odkryłem, że kiedyś ktoś włożył sporo pracy i serca w tego Look'a. Szkoda, że został zapuszczony...
ja osobiście wolał bym sie spotkać w niedziele na upartego może być moja ulica czyli praktycznie mój garaż ale jestem otwarty na wszelkie propozycje chętnie sie z wami spotkam
Muszę jutro zrobić mały kursik za miasto, więc będę pewno pod wieczór.
Jeśli coś ustalicie to informacje na temat spotu poproszę telefonicznie lub smsem.
No i jakby co to pewno pojawię się nie swoim autem...
byliśmy w arkadii (Marek Florek Ja) poźniej Karowa dołączył Czarek i Cejot , Dominium na Zgoda ,a nastepnie Stare miasto w okrojonym skladzie , podsumowywując ,sympatyczne wożenie się po mieście
Szkoda że nie zadzwoniłeś do mnie bym Ci powiedział gdzie się ustawiliśmy.
Dzisiejszy spot to w sumie taki spontan wyszedł - nie wiadomo było gdzie się znajdziemy i o której - w sumie ja wyjechałem do miasta się przejechać bez dachu bo ładna pogoda była... a dalej to samo wyszło
oczywiście, mogłem zadzwonić, coż... piękna pogoda była jak wróciłem kioskiem do warszawy, ale zaraz odpaliłem rolnada bezdasznika i powoziłem się po wilanowie :]