Ciesze sie, ze i w Polsce zaczynaja sie takie projekty, ze sa ludzie, ktorzy ratuja te wyjatkowe samochody. Tak trzymaj, sledze postepy z duza przyjemnoscia. POWODZENIA
Dzięki wielkie ja też sie ciesze że jest coraz więcej takich ludzi i projektow:) że są jeszcze ludzie ktorzy potrafią docenić takie autka i nie traktują ich jak zwykle złomy
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Druan wiesz, że podziwiam i doceniam Twój zapał. Złotego docenię, jak wreszcie zobaczę jego Gentry, na które tyle czekam
Sam bym moje auto porozbierał na części i zrobił mu odnowę mechaniczną, ale niestety nie miałbym czym jeździć...
Wszystko w swoim czasie,Gentry zobaczysz,to mogę obiecać,chyba ze ci przejdzie zainteresowanie 205
Ale tu już żartowałem.
A tego co robię z 205 nie robię dla poklasku i dla doceniania,tylko dla siebie i z szacunku dla tego modelu peugeota.
Niebawem się zobaczymy na zlocie w Krakowie jak obiecałem
Oj to bede dlugie dwa tygodnie czekania. Gryfony w Polsce nie maja lekko u lakiernikow, dlugo to idzie ale to przez ten kolor, jak powiedzial pewien fachowiec to przez magiczny i bardzo trudno dostepny skladnik lakieru. Za to 205 jak wroci bedzie piekna jak nigdy. Czekam na fotki.
Lord Devil pisze:Oj to bede dlugie dwa tygodnie czekania. Gryfony w Polsce nie maja lekko u lakiernikow, dlugo to idzie ale to przez ten kolor, jak powiedzial pewien fachowiec to przez magiczny i bardzo trudno dostepny skladnik lakieru. Za to 205 jak wroci bedzie piekna jak nigdy. Czekam na fotki.
niestety przestój z pracami przy autku lakiernik pojechał na urlop i nie skończył autka :(musze czekać ale nie siedze bezczynnie ogarnołem troche foteliki i kupiłem w końcu maseczke
Załączniki
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Kazdy porzadny projekt nie moze obejsc sie bez maski z garbem
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU