Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9 VIII
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Re: Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9 VIII
Dowieź kolezanke w całości hehe
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Wróciłem:) Wakacje super, tyle tylko że jak zwykle wróciłem z nich bardziej zmęczony niż przed wyjazdem. Po przyjeździe zauważyłem że dzisiaj skończył mi się przegląd. Mam nadzieję że uda się go na nowo zarejestrować chociaż tylnie hamulce dalej nie wymienione...Co do ogarniania tematu to miejsce zbiórki myślę pozostaje to samo - tesco na wielickiej w piątek o 18. Bede dzwonił jutro albo w poniedziałek na campingi nad jeziorem rożnowskim, bo na maila mi nikt przez te 2tyg mojej nieobecności nie odpisał. Jak się czegoś dowiem to dam znać gdzie w końcu nocujemy. Lista obecności chyba wygląda teraz tak:
1.Fox
2.RafGentry
3.Jozek
4.Wojtasny
5.Kukita
6.Przemeq
7.Żywik
8.Misha84
9.Robson (?)
10.Druan (?)
11.AntekLDZ
12.Maydoom
13.Osmolov
14.Smol_ar
15.Gad88
16.Slavko
17.Rallye
18.Bananowiec
Jeśli ktoś chciałby zgłosić poprawki - zapraszam:) Jak tylko rozpakuję bambetle z wakacji to spróbuję ogarnąć temat dokładniej:)
1.Fox
2.RafGentry
3.Jozek
4.Wojtasny
5.Kukita
6.Przemeq
7.Żywik
8.Misha84
9.Robson (?)
10.Druan (?)
11.AntekLDZ
12.Maydoom
13.Osmolov
14.Smol_ar
15.Gad88
16.Slavko
17.Rallye
18.Bananowiec
Jeśli ktoś chciałby zgłosić poprawki - zapraszam:) Jak tylko rozpakuję bambetle z wakacji to spróbuję ogarnąć temat dokładniej:)
- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
Dojeżdżamy w sobotę z rana na 100%,Altowiolistka Dzikson Kamkiler ,od Jutra brak dostępu do internetu wiec prosimy organizatorów o kontakt w piątek wieczór pod nr 502 936 151 ,
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
FOX ja moge dojechać w Sobote rano z Altowiolistka Dzikson Kamkiler, jak by ktoś jeszcze jechał.Fox podaj nr tel na PW 

- Kamkiler
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 TCTi
- Numer Gadu-gadu: 3470719
Robson, tylko ze my wlasnie zaraz wyjezdzamy na mazury, stamtad bedzieny jechac w bieszczady i w sobote rano bedziemy w okolicach Jasła
Czeka nas jeszcze duzo pracy http://www.kamkiler.205.pl
Kamkiler trudno !!!!!! 

- TO-MI
- Maniak
- Posiadany PUG: XU9J4
- Numer Gadu-gadu: 604584106
to ja w sobote (o ile dam rade
) stane przy drodze i zaczne wywoływać na CB gdzie peleton 205 sie przemieszcza i z chęcią dołącze na chwile 

Doba ma 24 godziny,zgrzewka 24 piwa...przypadek..? 
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207

http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Re: Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9
Gdzieś w tym temacie była mowa o zmianach trasy tripu czy możesz Fox podać jak ta zmiana wpłynie ilość kilometrów ?
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Dzwonilem po campingach nad jeziorem roznowskim. W Znamirowicach nikt nie odbiera, tak samo w Grodku nad Dunajcem, za to udalo mi sie dodzwonic na ten camping:
http://www.wbeskid.pl/witkowka/index.htm
Pytalem czy zmiesci sie 15 namiotow i powiedzieli ze tak, najwyzej moze sie okazac ze bedziemy musieli sie troche scisnac jakby byl tlok. Pani sie przestraszyla ze to duza grupa i pytala czy bedzie opiekun:) W ogole byla znerwicowana bo mowi ze to bardzo cichy i spokojny camping. Balem sie jej powiedziec ze jestesmy fanklubem samochodowym bo mogla miec w pamieci jakies zloty golfiarzy zakonczone bijatyka w dyskotece czy milosnikow bmw zakonczone np wykryciem przemytu narkotykow:) Powiedzialem ze jestesmy studentami, co w wiekszosci chyba jest prawda. Tak wiec proponuje tam pojechac bo miejscowka jest pewna,tylko musimy przynajmniej do czasu rozbicia namiotow nie robic wyscigow samochodowych miedzy drzewami ani scigac sie na 1/4 mili na plazy:) Bardzo bym prosil o potraktowanie tego powaznie bo mozemy zostac bez noclegu. Cennik mozna zobaczyc sobie na stronce.
Bede jeszcze dzwonil do Bobrki do tego muzeum wydobycia ropy zeby upewnic sie ze jest otwarte i tyrkne na jakis camping nad Solina zeby sie upewnic ze beda tam miejsca. Dam znac wieczorem. Tak czy siak na chwile obecna spotykamy sie pod tesco ok 18-18:30 ( pewnie nie wyruszymy punktualnie bo bedziemy robic jakies zakupy) Jakbysmy sie po drodze pogubili to mozemy zrobic postoj w Gdowie. Tam sie ma ktos dolaczyc, juz nie pamietam kto - chyba Przemeq:) Zainteresowany moze niech sie wypowie czy jest tam jakis rynek czy wiekszy plac gdzie mozna sie wladowac na krotki postoj. RafGentry sygnalizowaw ze przejazd tak duzej grupy moze zostac uznany za nielegalny przez panow policjantow wiec jakby co to moze byc potrzeba rozdzielenia sie. Mam jednak nadzieje ze zadna policja nie bedzie sie nam naprzykrzac i uda sie przejechac jedna grupa cala trase. W koncu bedziemy jechac normalna predkoscia wiec nie powinnismy blokowac drogi.
Camping nad Roznowem, ktory podalem wyzej jest czynny do 22 wiec do tej godziny mozna sie na nim meldowac. Licze ze do tego czasu wszyscy juz tam dojada.
Co do dlugosci trasy to jak wroce do domu to zaznacze cala trase z petla bieszczadzka i zobaczymy ile tego wyjdzie. Trzeba jeszcze zdecydowac czy nad Solina nocujemy w Polanczyku, czyli dosc uczeszczanej miejscowosci gdzie mozna sie lansowac i zrobic troche szumu czy wybieramy jakis bardziej kameralny i cichy rejon - np poludniowo- wschodni brzeg jeziora i miejscowosc Chrewt. Druga opcja jest o tyle lepsza ze byloby mniej kilometrow do przejechania w sobote.Dajcie znac co myslicie
Aha, czy jest szansa zeby pare osob wzielo ze soba jakiegos grilla? W sumie mozemy na parkingu pod Tesco zrobic zrzute i kupic ze 2 tylko wtedy zawsze pozostaje nierozwiazywalny problem co z nimi zrobic po imprezie
Jeszcze jedna rzecz - prosilbym o napisanie kto jedzie z kim, zeby moc powiedziec np w muzeum ilu osob sie moga spodziewac jakby trzeba bylo robic jakies rezerwacje. Mozecie jeszcze dac znac kto ma CB. Ja swoje biore jakby co. RafGentry mowil ze moze wziac walkie-talkie w razie czego.
http://www.wbeskid.pl/witkowka/index.htm
Pytalem czy zmiesci sie 15 namiotow i powiedzieli ze tak, najwyzej moze sie okazac ze bedziemy musieli sie troche scisnac jakby byl tlok. Pani sie przestraszyla ze to duza grupa i pytala czy bedzie opiekun:) W ogole byla znerwicowana bo mowi ze to bardzo cichy i spokojny camping. Balem sie jej powiedziec ze jestesmy fanklubem samochodowym bo mogla miec w pamieci jakies zloty golfiarzy zakonczone bijatyka w dyskotece czy milosnikow bmw zakonczone np wykryciem przemytu narkotykow:) Powiedzialem ze jestesmy studentami, co w wiekszosci chyba jest prawda. Tak wiec proponuje tam pojechac bo miejscowka jest pewna,tylko musimy przynajmniej do czasu rozbicia namiotow nie robic wyscigow samochodowych miedzy drzewami ani scigac sie na 1/4 mili na plazy:) Bardzo bym prosil o potraktowanie tego powaznie bo mozemy zostac bez noclegu. Cennik mozna zobaczyc sobie na stronce.
Bede jeszcze dzwonil do Bobrki do tego muzeum wydobycia ropy zeby upewnic sie ze jest otwarte i tyrkne na jakis camping nad Solina zeby sie upewnic ze beda tam miejsca. Dam znac wieczorem. Tak czy siak na chwile obecna spotykamy sie pod tesco ok 18-18:30 ( pewnie nie wyruszymy punktualnie bo bedziemy robic jakies zakupy) Jakbysmy sie po drodze pogubili to mozemy zrobic postoj w Gdowie. Tam sie ma ktos dolaczyc, juz nie pamietam kto - chyba Przemeq:) Zainteresowany moze niech sie wypowie czy jest tam jakis rynek czy wiekszy plac gdzie mozna sie wladowac na krotki postoj. RafGentry sygnalizowaw ze przejazd tak duzej grupy moze zostac uznany za nielegalny przez panow policjantow wiec jakby co to moze byc potrzeba rozdzielenia sie. Mam jednak nadzieje ze zadna policja nie bedzie sie nam naprzykrzac i uda sie przejechac jedna grupa cala trase. W koncu bedziemy jechac normalna predkoscia wiec nie powinnismy blokowac drogi.
Camping nad Roznowem, ktory podalem wyzej jest czynny do 22 wiec do tej godziny mozna sie na nim meldowac. Licze ze do tego czasu wszyscy juz tam dojada.
Co do dlugosci trasy to jak wroce do domu to zaznacze cala trase z petla bieszczadzka i zobaczymy ile tego wyjdzie. Trzeba jeszcze zdecydowac czy nad Solina nocujemy w Polanczyku, czyli dosc uczeszczanej miejscowosci gdzie mozna sie lansowac i zrobic troche szumu czy wybieramy jakis bardziej kameralny i cichy rejon - np poludniowo- wschodni brzeg jeziora i miejscowosc Chrewt. Druga opcja jest o tyle lepsza ze byloby mniej kilometrow do przejechania w sobote.Dajcie znac co myslicie
Aha, czy jest szansa zeby pare osob wzielo ze soba jakiegos grilla? W sumie mozemy na parkingu pod Tesco zrobic zrzute i kupic ze 2 tylko wtedy zawsze pozostaje nierozwiazywalny problem co z nimi zrobic po imprezie
Jeszcze jedna rzecz - prosilbym o napisanie kto jedzie z kim, zeby moc powiedziec np w muzeum ilu osob sie moga spodziewac jakby trzeba bylo robic jakies rezerwacje. Mozecie jeszcze dac znac kto ma CB. Ja swoje biore jakby co. RafGentry mowil ze moze wziac walkie-talkie w razie czego.

Ostatnio zmieniony 05 sie śr, 2009 7:20 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Ok Robson ( sorry ze nie odebralem telefonu ale mialem akurat w pracy call'a a zaraz mam jakies spotkanie ) - mozemy jechac tam. Zadzwon jak mozesz i potwierdz ze mozemy przyjezdzac. Jak dla mnie jest to obojetne gdzie bedziemy nocowac. Oba campingi wygladaj spoko. Ten twoj chyba troche tanszy. Dowiedz sie tylko do ktorej mozna sie tam meldowac. Na tym ktory ja znalazlem do 22. Zeby nie bylo tak ze ktos kto przyjedzie pozniej zobaczy zamkniety szlaban...
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
Mam problem... na piątek i niedziele mam załatwione wolne, ale zostaje sobota 3 zmiana w pracy
. Będę walczył w pracy do ostatnich chwil o wolną sobotę bo chce jechać, ale nic nie obiecuje...

To idz do pracy w Piątek i pojedziemy w Sobote razem !!!!

Ostatnio zmieniony 05 sie śr, 2009 7:21 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojtasny
- Junior
- Posiadany PUG: 1,4 GR
- Numer Gadu-gadu: 5750955
- Kontakt:
to nie takie proste, żebym poszedł do pracy w piątek a nie szedł w sobotę, bo jest czas urlopów i ktoś musi przyjść za mnie do pracy...