Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9 VIII
- misha84
- Junior
- Posiadany PUG: peugeot 205 SR 1.1
- Numer Gadu-gadu: 7499780
Re: Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9 VIII
Moją maskę udało się chyba uratować. Nie jest już taka jak była ale ma tylko 2 małe wgniecenia, więc narazie muszę tak jeździć, tragedii nie ma. Zastanawiam się tylko jak wygląda zabezpieczenie u tych którzy mają takie coś pod maską, bo z tego co kojarzę w niektórych 205-kach były. Jak by ktoś mógł mi podesłać zdjęcie na PW to będę wdzięczny. Dawajcie więcej zdjęć z tripa bo nie mogę się ich doczekać 

- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Czyli tym razem Zywik sie pospieszyl z obwieszczeniem dojazdu calego peletonu:)
Bananowiec: Zdjecia czesciowo sa na poprzedniej stronie, reszta ciekawych powinna byc wieczorem. a pozostale wrzucilbym na serwer tylko nie za bardzo chce mi sie wszystkie zmniejszac.Jedno zajmuje ze 4MB (jest ich okolo 200) wiec to troche duzo.
Lakiernik w Kraku 250zl i to nie tylko ten moj co spartolil tylnia klape, ale kilku innych tez. Tak czy siak to bez sensu bo swiezo pomalowana maska nie bedzie pasowala do reszty. Najlepsze wyjscie to kupic dobra maske i pomalowac calosc, ale to juz wydatek 1500zl. Tak czy siak jesli sie chce puga zrobic na ladny stan to niestety bez tego ani rusz:(RafGentry pisze:Lepiej 100 za wysyłkę, niż 350 za lakiernika
Bananowiec: Zdjecia czesciowo sa na poprzedniej stronie, reszta ciekawych powinna byc wieczorem. a pozostale wrzucilbym na serwer tylko nie za bardzo chce mi sie wszystkie zmniejszac.Jedno zajmuje ze 4MB (jest ich okolo 200) wiec to troche duzo.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Narazie musze jakosc sciagnac ta klape do kraka i troche podrobic auto nad progami z tylu bo tam naprawde nie jest ciekawie. Potem bede staral sie go doprowadzic do dobrego stanu z mechanika bo to moge zrobic sam a moze faktycznie kiedys auto wyladuje u lakiernika:) Puki co niebardzo mam na to finanse i czas:D
Co do przeprawy przez bezdroza to jestem zadowolony bo ani jeden kamyczek nie musnol mojej podlogi badz innego elementu podwozia:) Chociarz pewnie to dlatego ze jako jeden z niewielu jechalem sam:D
Również czekam na dalszy ciag relacji foxa i na fotki innych:) Zwlaszcza czekam na fotke w wykonaniu smolara ktora pacneła mi jego wspolpasazerka Iwona, podczas przejazdu przez słowacje:)
Co do przeprawy przez bezdroza to jestem zadowolony bo ani jeden kamyczek nie musnol mojej podlogi badz innego elementu podwozia:) Chociarz pewnie to dlatego ze jako jeden z niewielu jechalem sam:D
Również czekam na dalszy ciag relacji foxa i na fotki innych:) Zwlaszcza czekam na fotke w wykonaniu smolara ktora pacneła mi jego wspolpasazerka Iwona, podczas przejazdu przez słowacje:)
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Generalnie ja też ni zaliczyłem podwoziem a kamienie ale momentami jazda po tych bezdrożach była irytująca a zarazem zabawna heh, Fox genialne foty i opisy, ogólnie czekam na wiecej pozdrówka
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Przejazd przez rzeczkę. Jak widzę tą drogę to aż dziw mnie bierze że my w tych bieszczadach nie utknęliśmy na dobre...
http://www.youtube.com/watch?v=st4yJkts44M
http://www.youtube.com/watch?v=st4yJkts44M
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
foxiula widzę że sie teraz zarejestrował na YT hehe
coś czuję że niedałbym rady przejechać
P.S. Rzeczywiście piękne te bieszczadzkie drogi
P.S.2. Słychać Twoje wentylatory na maxa
coś czuję że niedałbym rady przejechać

P.S. Rzeczywiście piękne te bieszczadzkie drogi

P.S.2. Słychać Twoje wentylatory na maxa

Ostatnio zmieniony 11 sie wt, 2009 8:33 pm przez KuKiTa, łącznie zmieniany 1 raz.
Normalnie Camel Trophy,tam by się przydał taki pojazd

- TO-MI
- Maniak
- Posiadany PUG: XU9J4
- Numer Gadu-gadu: 604584106
gdzie WY ludziska znaleźliście tam takie trasy nie znając terenu
jeżdże troche po tamtych okolicach (nie za często
) ale takie bezdroża wyszukać to prawdziwy majstersztyk
w Cisnej robią wyścigi górskie wiem bo byłem i są tam odpowiednie drogi
trzeba na GPS wyznaczyć trase szybką i powinno być git
Cholera strasznie żal ale nie było mi dane powalczyć
może next time

jeżdże troche po tamtych okolicach (nie za często

w Cisnej robią wyścigi górskie wiem bo byłem i są tam odpowiednie drogi

trzeba na GPS wyznaczyć trase szybką i powinno być git

Cholera strasznie żal ale nie było mi dane powalczyć

może next time

Doba ma 24 godziny,zgrzewka 24 piwa...przypadek..? 
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207

http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2207
-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Re: Bieszczadzki TRIP(oby nie tylko)krakowskiej ferajny 7-9
TO-MI - z tego co wiem właśnie tak trasy były wyznaczane...
Ojj... wywołuje to wspomnienia... było heh.. zajebiście
Ojj... wywołuje to wspomnienia... było heh.. zajebiście

Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Oj ciężko wrócić do rzeczywistości, dzisiaj w pracy w wolnej chwili- zwiech i wspomnienia z bieszczad; jakoś tak po powrocie czegoś mi brakuje i odczuwam tęsknotę za bieszczadami, ekipą fanów 205-tek i krętymi drogami eeehhhh... (znowu zwiech
)
parę fotek wrzucę mam ich bardzo mało bo przed wyjazdem zapomniałem naładować baterię w aparacie

w drodze na pierwszy postój

poranna mgła nad jeziorem rożnowskim

Pole namiotowe, Pugi i jezioro

czas ruszyć w dalszą drogę...

pierwszy sobotni postój

niestety czarna chmura nad Maydoomem w tym miejscu się pożegnaliśmy

drugi tripowy XS

po wizycie w "domu" Ignacego Łukasiewicza

postój na Słowacji

namiastka widoków jakie towarzyszyły nam przy powrocie ze Słowacji

parę fotek wrzucę mam ich bardzo mało bo przed wyjazdem zapomniałem naładować baterię w aparacie

w drodze na pierwszy postój

poranna mgła nad jeziorem rożnowskim

Pole namiotowe, Pugi i jezioro

czas ruszyć w dalszą drogę...

pierwszy sobotni postój

niestety czarna chmura nad Maydoomem w tym miejscu się pożegnaliśmy

drugi tripowy XS

po wizycie w "domu" Ignacego Łukasiewicza

postój na Słowacji

namiastka widoków jakie towarzyszyły nam przy powrocie ze Słowacji

"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Panie i Panowie!
Nie uwierzycie kto zaproponował mi wspólną organizację podobnego zlotu jaki odbyliśmy w zeszły weekend.
Trzymajcie się mocno, zwłaszcza ci którzy pamiętają nasze rozmowy przy ognisku...
Propozycja padła z klubu... DAS AUTO!!
Tak tak, dobrze kojarzycie: to klub Volkswagena chciałby połączyć siły i polansować się nieco u boku dzielnych bolidów spod znaku lwa
Nie jest to jednak ekipa Golfa II, III, czy innych szpachlowozów, tylko brygada youngtimerowa. Jak się dowiedziałem co roku robią zloty w Bieszczadach. Link do filmu z ostatniego ich spotkania:
http://www.youtube.com/watch?v=1_d_cf4xThw
Na razie tylko wysłuchałem propozycji i nie odpowiedziałem nic. Piszę o niej tutaj bo chcę, żebyście sami zdecydowali
Jak myślicie: czy jest to możliwe? To trochę tak, jakby na wspólny wypad weekendowy wybierali się kibice Realu i Barcelony. A może przesadzam
No, chyba że za rok po prostu nie będzie miejsca dla gości, bo stawi się nas 30 bolidów i trzeba będzie zamykać drogi specjalnie na przejazd kolumny lśniących, bezawaryjnych 205-tek...
Nie uwierzycie kto zaproponował mi wspólną organizację podobnego zlotu jaki odbyliśmy w zeszły weekend.
Trzymajcie się mocno, zwłaszcza ci którzy pamiętają nasze rozmowy przy ognisku...
Propozycja padła z klubu... DAS AUTO!!

Tak tak, dobrze kojarzycie: to klub Volkswagena chciałby połączyć siły i polansować się nieco u boku dzielnych bolidów spod znaku lwa

Nie jest to jednak ekipa Golfa II, III, czy innych szpachlowozów, tylko brygada youngtimerowa. Jak się dowiedziałem co roku robią zloty w Bieszczadach. Link do filmu z ostatniego ich spotkania:
http://www.youtube.com/watch?v=1_d_cf4xThw
Na razie tylko wysłuchałem propozycji i nie odpowiedziałem nic. Piszę o niej tutaj bo chcę, żebyście sami zdecydowali

Jak myślicie: czy jest to możliwe? To trochę tak, jakby na wspólny wypad weekendowy wybierali się kibice Realu i Barcelony. A może przesadzam

No, chyba że za rok po prostu nie będzie miejsca dla gości, bo stawi się nas 30 bolidów i trzeba będzie zamykać drogi specjalnie na przejazd kolumny lśniących, bezawaryjnych 205-tek...
Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Nie wiem jak dla innych ale jak dla mnie to troche nie bardzo:) Nie wiem czy jest taka ilosc alkocholu czy jedzenia ktora byla by mnie w stanie sklonic do wymiany linki sprzegla czy skrecania wydechu w szczerym polu u jakiegos das auto
Chociarz nie ukrywam ze nie lada przyjemnosc sprawiło by mi okaleczenie jakiegos golfa linka z fiata

Chociarz nie ukrywam ze nie lada przyjemnosc sprawiło by mi okaleczenie jakiegos golfa linka z fiata

- Dervozavilus
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
- Kontakt:
Fotki mojego autorstwa możecie już obejrzeć w mojej galerii zlotów - link w stopce.
A co do wspólnego tripu z VW Golf I... Hm... Raf, znasz owych jegomościów trochę bliżej? Bo mimo, że to jedyna wersja Golfa, która mi się podoba, to jednak coś czuję, że ich właściciele nie przypadliby mi do gustu... Golfiarze jednoznacznie mi się kojarzą, a skojarzenia te są niestety wywołane obserwacjami. No ale może tutaj ekipa jest OK. Choć ciągle myślę, że połączenie Golfa z 205 nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem.
A co do wspólnego tripu z VW Golf I... Hm... Raf, znasz owych jegomościów trochę bliżej? Bo mimo, że to jedyna wersja Golfa, która mi się podoba, to jednak coś czuję, że ich właściciele nie przypadliby mi do gustu... Golfiarze jednoznacznie mi się kojarzą, a skojarzenia te są niestety wywołane obserwacjami. No ale może tutaj ekipa jest OK. Choć ciągle myślę, że połączenie Golfa z 205 nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem.
- gad
- Uzalezniony
- Kontakt:
Ja się nie chcę czepiac ale na wiekszosci zdięc sie wyleguje:P Taki trip mocno horyzontalny w moim wydaniu:P
- KuKiTa
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 GTi
- Numer Gadu-gadu: 360167
- Login tlen: kukita
- Kontakt:
kolejny raz widzę piękne bieszczadzkie drogi 

Ostatnio zmieniony 12 sie śr, 2009 2:33 pm przez KuKiTa, łącznie zmieniany 1 raz.