Czekam na następnego tripa z utęsknieniem kofam was
Jeśli i ty nie pojedziesz następnym razem będziesz miał z nim do czynienia:

haha dobrepszemeq pisze:Para groźny i wszechmocny palec Maćka jest skierowany również i w twoją strone.
Nie ma co ukrywać... Czarek przedstawił dobre argumenty i dobrze zachęcił nas do wyjazdu. W końcu gdyby nie on to ja też bym nie pojechał.Agnieszka pisze:Chciałabym jeszcze raz podziękować wszystkim, a w szczególności Czarkowi, dzięki któremu pojechałam oraz organizatorowi tripa, bez którego podróż w ogóle by się nie odbyła.![]()
![]()
![]()
No i jeszcze podziękowania dla Cejota, za to że dzielnie zniósł 1349 kilometrów jako pasażer.
My Ciebie teżpszemeq pisze:...kofam was...
To samo zaproponowałem Rafowi, ale się nie odzywa. Może zróbmy tak, my nagramy na płytkę wszystkie zdjęcia grupy warszawskiej i wyślemy Wam, a Wy zdjęcia grupy krakowskiej i nam wyślecie.Fox pisze:Jakbyscie chcieli moje to moge wam nagrac na plyte i wyslac na jakis konkretny adres jak podacie. Wy sobie juz w Wawie poprzegrywacie do siebie. Troche za duzo zajmuja zebym je gdzies wystawial.
Ten wyjazd w moim wykonaniu był mało obfity w zdjęcia i więcej ciekawych, wyróżniających się zdjęć nie mam.Agnieszka pisze:Cejot, czemu tylko dwa zdjęcia? Chcemy więcej!!
Dzięki.Fox pisze:Cejot: Drugie zdjecie wymiata!