Zywik pisze:Kornacki mogłby powiedzieć parę słów nt. 205ki, a później może wykorzystamy to i zrobimy małe wstawki... lepiej mieć więcej materiału ciekawszego niż mniej
A ja jestem tego samego zdania co Marek, gadanie jest zbędne.
Poza tym samo zaangażowanie Kornackiego, żeby mieć więcej materiału, mija się z sensem, jeśli później się tego nie wykorzysta. Gość poświęci czas, a w klipie może go nie być.
Też uważam, że na gadanie w klipie miejsca nie ma.
Ale jeżeli rzeczywiście Kornacki ma sentyment do 205, a my możemy mieć do niego dojście, to może moglibyśmy to wykorzystać do rozreklamowania klubu - w sensie wyemitowania gdzieś klipu
Na spocie w sumie niewiele ustaliliśmy - to głównie moja wina bo się śpieszyłem - za co bardzo przepraszam.
Ostateczny plan wraz ze scenariuszem lokalizacjami zostanie ustalony na spotkaniu organizacyjnym - dobrze by było gdyby jeszcze zgłosiły się 2 osoby do pomocy - na razie są:
- Ciechom
- Fredator
- Jarmarek
Po rozplanowaniu całego dnia - ustaleniu scenariusza zaprezentujemy wszystko na forum wraz z proponowanymi datami.
Wspólnie zadecydujemy kiedy się spotkamy. Do tego dnia musi także zapaść decyzja odnośnie utworu dźwiękowego - tu z kolei zebrałbym po prostu wszystkie utwory które nam się podobają i zostawił decyzje montażyście który będzie wszystko przygotowywał - ciężko będzie wszystkim wybrać jedno bo każdy ma inny gust.
Wolne terminy (wszystkie w weekend):
17.10
31.10
1.11
7.11
8.11
Bardzo proszę o SZYBKIE sprecyzowanie jeśli komuś któryś termin nie pasuje(jeśli pasują terminy wszystkie proszę również napisać - potwierdzając jednocześnie swoje przybycie)
Zostanie wybrany termin w którym większość będzie mogła się stawić.
U nas:
17 październik odpada bo mamy małe święto
31 i 1 pewnie po cmentarzach wszyscy będą jeździć a nawet jak nie to na mieście będzie sajgon.
7 i 8 Łukasz ma szkołę