Więc było tak
Zbliżały się wakacje koniec szkoły, więc postanowiłem, że w tym roku nie będę się tłuk motorkiem. Moja zabawka dłubana na około 20KM(może się wydawać mało ale 20KM w 2t o masie 72kg

Miłość od pierwszego wejrzenia:P
W akcie desperacji oglądam Peugeota

Świerzy kolorek, brak rdzy, aluski 14-stki ory., przyciemniane szybki ory., blokada skrzyni, szyber i ta czerwona wykładzina

Oględziny
3,5h i 200km później znalazłem się na miejscu. Oczywiście jak zwykle dziadek sprzedawał

Na dzień dzisiejszy zrobiłem nim 8k. Teraz zimuje w garażu czekają na wskrzeszenie w nowej formie. Przez zimę planuje zrobić kilka rzeczy:
- zderzak 309 GTi i dokładka tył GTi by. Martin (już zamówione) w planie maska z garbem.
- usprawnienie układu hamulcowego: Zaciski od 1.6 GTi, tarcze od 1.9 GTi i bębny od 1.6 GTi (
- zawieszenie przód: -20mm stabilizatory od GTi( mam nadzieje ze dobra idea i do wykonania?)
- wnętrze: Daszek, licznik BX z obrotomierze TD (w drodze) , komplet siedzeń z XS i lampka (muszę jechać do Kamila odebrać) boczki planuje obszyć skóra, czerwone pasy i ostatnie to elektryczne szyby.
- najdroższa operacja to felgi 16-stki z 206 CC ( zastanawiam się czy bardzo to zamuli samochód?)
Systematycznie będę wstawiał fotki z postępów prac.