Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
To nie jest wersja Classique Sport Czekam na wiecej
No to ja zamawiam sobie Puga 205 wyposażonego w pakiet stylistyczny "Storm Design", najlepiej z lampami Morette, albo Hella Optilux (to te podwójne, okrągłe).
No to ja zamawiam sobie Puga 205 wyposażonego w pakiet stylistyczny "Storm Design", najlepiej z lampami Morette, albo Hella Optilux (to te podwójne, okrągłe).
haha zkąd ja znam te zachcianki
mam fotki takiego tylko brakuje mu dokładki przedniej wiec nie wrzucam bo to nie w pełni orginał poczekam jak ktos coś znajdzie:)
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Para pisze:Rafal, zmien zyczenie bo chyba nikt tego nie ma
Słabo z Waszą bazą zdjęć...
W takim razie niech będzie GTI z podwójnymi lampami i kierunkowskazami w zderzakach.
Ale nie żadne 3,0 V6, tylko regularne GTI
Para pisze:Rafal, zmien zyczenie bo chyba nikt tego nie ma
Słabo z Waszą bazą zdjęć...
W takim razie niech będzie GTI z podwójnymi lampami i kierunkowskazami w zderzakach.
Ale nie żadne 3,0 V6, tylko regularne GTI
szukam szukam i nie mogę znaleźć
dobrze że nie napisał czy to mają być Peugeot Sport lampy czy ecosse czy może hella optilux
Para pisze:Moze byc ? Innego niz V6 nie udalo mi sie znalesc
OK, ma podwójne lampy więc niech będzie
Teraz Ty zażycz sobie jakieś zdjęcie
Ja jeszcze gwoli sprostowania zamieszczam fotkę auta o które mi chodziło wcześniej. Napisałem że ma być z pakietem storm design, a to w rzeczywistości jest 205 evolution. Sorry za zamieszanie
Rafal przez to zamieszanie nikt nie mogl zdjecia znalesc ! Storm design to nie Evolution !
Musze sie zastanowic co chce bo jakis niezdecydowany dzisiaj jestem ;>