Nie planuję co prawda wpadać 205'tką, ale chętnie bym się z Wami spotkał
Podajcie proszę jakiś adres miejsca spotkania - wbiję w nawigację i postaram się dojechać... Zakwaterowanie mam na starym mieście - najchętniej gdzieś w tamtych okolicach bym się z Wami spotkał, ale z dojazdem oczywiście nie ma problemu.
Jesli w poniedzialek zlot bez samochodow, to jakby nasz standardowy gospodarz podobnych imprez sie zgodzil to moglibysmy tak to rozegrac.No albo na miescie gdzies, w jakiejs milej knajpce. Co jak co w Krakowie fajnych miejsc nie brakuje. Ja bede na 99% cokolwiek zdecydujemy.
Na 19 grudnia tez juz wymigalem sie od kilku imprez alternatywnych i szykuje sie na tego grilla przy platkach sniegu:)
Mnie niestety nie będzie w poniedziałek w Krakowie, ale w niedzielę zamierzam pokombinować coś w temacie GTI i przedstawić krakowskiej ekipie ciekawego klubowego Puga z odległej części Polski, którego obejrzę dzięki uprzejmości jego właściciela - nowego forumowicza
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
pszemeq pisze:Weź kurde Raf nie bądz taki tajemniczy don pedro i powiedz coś więcej
Na 19 grudnia już jestem przygotowany mentalnie
ja generalnie przygotowuję żonkę mentalnie - własnie jestem sam w domu - moją żona na imprezie firmowej - gdzie ogłoszono jej awans - hmm.... więc wszystko na dobrej drodze (miała ostatnio masę pracy w domu - ostatnim razem gdy wszyscy u mnie byli przygotowywała jakieś szkolenia dla pracowników itd itp )
No ok, ale Jarmarek pojawi sie wczesniej, wiec moze sie ustawimy gdzies w okolicach centrum.
Chetnie zaprosze do siebie bo jest dosyc blisko, ale niestety chyba dosyc kiepskawo z miejscami parkingowymi :/
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Jak spotkanie będzie w okolicach 19, 20 grudnia i nie będzie śniegu, (bo nie mam zimówek) to chętnie się zjawię i Was poznam. No i oczywiście zaprezentuję moje CTI - które wymaga jeszcze sporo opieki.
Mam nadzieje ze nowe osoby są mile widziane.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
Oczywiscie , jak najbardziej. Chetnie zrobimy maly rekonesans i poznamy twoje CTI
Robson sie ucieszy ze doszlo kolejne cabrio do teamu