Marin Ty ZBOCZKU
Mój to dośc złożona historia...
Moje imię na studiach mylono z Orfeusz ( Pewinie znów Freud by znał odpowiedź ), a że to zbyt długo, zostało skrócone do Orfi ... na potrzeby forum dodałem "fister" ... co poniektórym kojarzy się iście perwersyjnie ( Pewnie Marin będzie wiedział o co chodzi hehehehe )
Co do mojej ksywki, sprawa jest prosta. 205 jezdze od dawna, o ile dobrze pamietam zaczelo sie w 1994r i odrazu nie mogla byc seryjna, trzeba bylo cos stuningowac. Ta droga poznalem wydechy devila i strasznie mi sie spodobaly, w rajdowce tez taki musial byc. Do zarejestrowania na stonie klubowej namowil mnie Don Padre, wtedy devil juz bylo zajete, wiec dodalem Lord, a czemu lord, bo pradziadkowie byli tytularni, chociaz dzis to juz nic nie znaczy. Lady Angel to przeciwienstwo, bo zona jest moim aniolem. Ot cala historyja
Moja ksywka wzięła się z mojej szkoły, gdzie nazywali mnie Martino, lecz chcąc się zarejestrować nick ten był już zajety wiec dodałem "o" no i jestem...
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
Nick którym się posługuję wymyślił mój tata.
Mam na imię Emila i odkąd pamiętam wołano na mnie Emi, Milka, Miluśka, a jak coś przeskrobałam to było MINTA a jedynka ... ? Tak jakoś wyszło, może kiedyś Para mi ją usunie.
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
smiechoo -> smiechu czesto ten nick byl zajety dlatego przez dwa oo na koncu, ksywka sie wziela od tego ze mam smieszny smiech i kiedys kumple mnie tak nazwali jeszcze czasem do mnie mowia mucha ( od nazwiska ) i mistrz kierownicy ucieka ( kiedys udalo mi sie zwiac przed psiarnia )