są u nas specjaliści np Cejot co już 2 raz odszkodowanie weźmie z tego ronda

pozdro
Sebek pisze:dokup lusterko trochę go podprostuj i śmigaj aż się trafi jakiś typek, szkoda że nie mieszkasz w wawie bo byś przyjechał na rondo Radosława na którym jazda odbywa się inaczej niż logika i przyzwyczajenia nakazują i w 15min byś miał sprawę załatwioną
są u nas specjaliści np Cejot co już 2 raz odszkodowanie weźmie z tego ronda![]()
pozdro
Nie no... pomyłka! Trzy razy dostałem odszkodowanie.Sebek pisze:są u nas specjaliści np Cejot co już 2 raz odszkodowanie weźmie z tego ronda![]()
rozumiem Cie bo ja w swojego od kupna tez okolo tyle wlozylemsmiechoo pisze:w tej chwili jakos szyba mi nie wypada i sie trzyma dobrze ale i tak chce ja porzadnie spowrotem zamontowacPieraś pisze:sprzedaj dziada i kup drugie ... albo go odstaw i zbieraj na drugie.
tu juz nie powinno chodzic o koszta ale o:
- Twoje bezpieczenstwo (nastepnym razem sie zlozy jak domek z kart)
- bedzie szyba na nierownosciach Ci wypadac ...
- okazja do kupna GTI jesli masz zamiar dalej miec 205 i wkladac kase, wiem co mowie ...
nie wiem jak ty ale ja w mojego greena razem z ojcem wlozylem ponad 6 kola aby byl w idealnym stanie dlatego dziada nie sprzedam dopiero jak wyciagne z niego falki to powystawiam tutaj duzo dobrych czesci
ten kto widzial mojego green'a to wie w jakim stanie bylo autko, mialem cel zeby to byl najbardziej zadbany green z calego klubu w wersji 5d
ale uważajmy bo nie wiadomo kto czyta i potem będą nas ganiać za głupotySebek pisze:robisz wycieczkę do wawy i gwarantuję dzwona w 15min,
zresztą Cejot potwierdził jak się sprawy mają
Jeździłem do okoła łuku triumfalnego , kozak wjeżdżając na rondo na zielonym świetle masz zawsze pierwszeństwo , jazda kozakflorek2b pisze:niestety często w Warszawie bywa że wypadki powodują osoby które przyjechały i innych miast. Tak jak miało to miejsce z gościem z który skasował seicento mojej Mamy kiedy ja nim jechałem gość z poza warszawy przyjechał pracować jako przedstawiciel handlowy i nie ustąpił mi pierwszeństwa jak ja jechałem prosto a on skręcał w lewo jadąc z przeciwka.
Po warszawie jeździ sie specyficznie ale bez przesadynajwiększy hard-core jaki widziałem był w Paryżu
![]()
No właśnie o tym mówię o to "rondo" mi chodzi pomijając fakt że ma chyba 8 pasów to każdy nim jeździ jak chceKamkiler pisze:
Jeździłem do okoła łuku triumfalnego , kozak wjeżdżając na rondo na zielonym świetle masz zawsze pierwszeństwo , jazda kozak