Po raz kolejny znajdujecie GTI Magic z ulicy Wenecja, którego właścicielem jest niejaki Robert i o którym pisałem już mnóstwo razy.
To jedyne takie GTI w Krakowie - w kolorze sorento green z oryginalnie żółtymi migaczami i lampami starego typu, na felgach Exip, z szarą fullskórą i kwadratową rejestracją z tyłu. Nie sposób pomylić z jakimś innym, bo drugiego egzemplarza tej limitowanej wersji nie ma w Polsce.
Właściciel jest przeze mnie werbowany do klubu kilka razy w roku, czasem go spotykam na zakupach i gadamy o Pugach. Jak załatwiłem mu skrzynię biegów od Chaosa to obiecał, że na 100 % się pojawi na jakimś spotkaniu, ale od tamtego czasu na maile odpisuje raz na kwartał (ostatnio w ogóle), a telefonicznie ciężko go uchwycić.
Za moje duże osiągnięcie poczytuję sobie, że kiedyś siedziałem w tym aucie i nawet odpaliłem silnik

Trochę falują obroty :p
Może nadejdzie taki dzień, że GiT zawita na naszym spocie, ale po właścicielu nie oczekiwałbym żadnego większego zintegrowania z grupą. To taki samotny wilk oddzielony od stada...
Za każdym razem powtarza, że nie ma samochodu, który zamieniłby na 205. No ale jak się nie będzie z nami kumplował, to się w końcu kiedyś z Druanem wk..imy i mu tą brykę na lawecie wywieziemy do jakiejś dziupli
Na koniec: po raz N-ty link do tego Puga na najlepszej stronce świata :p
http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/p ... gic_CH.htm
Co do spotkania u Foxa, to strasznie żałuję, że mnie z Wami nie ma. Siedzę przy kubku herbaty w grubym swetrze i dogorywam. Na bank mam jakąś grypę, czy coś podobnego. Boli mnie gardło, płuca, plecy i sam już nie wiem co jeszcze...
To jakieś bardzo złe mzimu Blotowij...