Jak czytałem w poprzednim temacie, że ktoś (Raf?) jechał trzymając drzwi jedną ręką - ja też dzisiaj tak miałem Ok 8 km z lewą ręką na rączce od drzwi Tylko zauważyłem, że jak pojadę więcej niż 70km/h to pęd powietrza sam drzwi domyka
pewnie tak tylko u nas po śniegu i lodzie i w korkach (gdzie lodu i śniegu w mieście już nie ma) trudno rozwinąć te 80 - no i pytanie DJ z jaką prędkością jechać w zakręcie by się też domykało
W lewo z "dowolna". W prawo powyżej 20km/h było baaardzo ciężko jedną ręką utrzymać te drzwi Ja akurat jechałem obwodnicą, więc z taką prędkością to nic nadzwyczajnego. W razie czego założyłem sobie 3 punktowe pasy (szelki) żeby na zakręcie nie wypaść z samochodu
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
co do posta pod tym, gadzie to już jest podłączone i działa, a zdjęcia robione telefonem w garażu, może z opisem odkryjesz ich sens
Załączniki
z przodu
z tyłu
zdjęty plastik, ścieżki wchodzą do środka, a nie jak w zegarku
ścieżki przylutowane do płytki obrotomierza
Ostatnio zmieniony 24 sty ndz, 2010 4:02 pm przez Manwe, łącznie zmieniany 1 raz.
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
robson pisze:Para jak twoje poszukiwania GTI,czy masz coś na oku,do Tripu nie daleko.
Brak stałej pracy mnie dobija, boje się zaryzykować i wydać ostatnie pieniądze na auto szukać dalej szukam ale powiem szczerze niewiele jak dla mnie godnych uwagi. Nie to żebym szukał czegoś w super stanie ale jak z tych 4 co krążą po allegro to jeszcze nic mnie szczególnie nie zainteresowało.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Hehe:D masz niewatpliwy talent fotograficzny, zrobic 4 zdiecia na ktorych totalnie nic interesujacego nie widac:P A powaznie to musisz znalesc schemat pinow, i poprostu podpiac tam 3 kabelki! +, -, i sygnal z cewki bo kompa to raczej u siebie nie wypatrzysz:)
ogólnie autko nie jest jakąś perełką super piękną !!!ale jest i jeździ potem dodam zdjęcia bo mam awarię pękł mi wtrysk w espace i muszę zrobić choć pogoda nie teges
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Widzialem kiedyś to autko jak parkowało na kopernika. Ogólnie wyglądało na zadbane, szczególnie środek, niestety pomalowane poszerzenia i nowe znaczki peugeota nie licuja z klasykiem jakim jest gti. Ale fajnie że kolejna osoba upolowana, może zacznie udzielać się w naszym krakowskim światku.