Ja tylko mówię jak jest w serviceboxie ;]
Zresztą zobacz tutaj:
i tutaj:
A tutaj nówka "beżowa" z ASO
Idealnie srebrny nie jest - nie ma tego połysku jak mają listwy z np. XSa ;] Najlepiej to na drugiej fotce widać.
No a tutaj dokładna fotka oznaczenia z przedniego błotnika:
Tak do końca nie można wieżyć katalogom, bo wiadomo, że one były pierwsze, a później mogły zajść nieznaczne zmiany już przy produkcji seryjnej.
Np. Na folderach 405 Roland Garros jest pokazana kierownica z innym logo, niż później były montowane w rzeczywistości, lub np. włącznik szyberdachu i szyby kierowcy są z jakimiś kropkami (blokada ?), a w serii były normalne włączniki.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Beda pisze:Tak do końca nie można wieżyć katalogom, bo wiadomo, że one były pierwsze, a później mogły zajść nieznaczne zmiany już przy produkcji seryjnej.
Np. Na folderach 405 Roland Garros jest pokazana kierownica z innym logo, niż później były montowane w rzeczywistości, lub np. włącznik szyberdachu i szyby kierowcy są z jakimiś kropkami (blokada ?), a w serii były normalne włączniki.
tak p.s to mam gdzieś taki włącznik ,wymontowałem go na szrocie w francji właśnie z 405 RG
Dzisiaj Indiana dostała nowe przewody WN Bosch, oraz wymieniłem osłonę przegubu zewnętrznego na krótszej półosi, dłuższa jest nowa i wszystko gra. Wczoraj zauważyłem że jest pęknięcie na gumie więc zamówiłem nową i szybko się za to zabrałem żeby ustrzec się przed wymianą półosi , wiadomo jak jest na drodze, piach sól o wydatek nie trudno! Przy okazji przeglądnąłem spód i powiem że jest zaje***ty
Dzisiaj zakupiłem olej i filtr i w poniedziałek wymieniam olej w mojej Indianie. Wybór padł na Shell Helix, po za tym korzystając, z jak na tą porę, ładnej pogody umyłem Indiane
Ja swojego umyje jak się zima skończy bo szkoda mi go myc na tą ciapę.
Indiana nabierze jeszcze większego blasku
Gdyby właściciel widział co z nią zrobiłeś to by ją chciał s powrotem
Prze własną głupotę musiałem szukać śrub do alusów! Po sprzedaży Forevera pozbyłem się większości części które teraz by się przydały, na szczęście udało się kupić komplecik śrub do alusów z płaską podkładka i teraz poluje na jakieś gustowne alu
Szkoda myc na ta ciape???? Nie bardzo rozumiem sposobu myslenia ale ok:) ide na dyskoteke troche teraz smierdze ale ok, jak wroce z dyskoteki przeciez beda bardziej smierdzial wiec nie wezme prysznica no bo po jaka cholere
P1u70 pisze:Ja swojego umyje jak się zima skończy bo szkoda mi go myc na tą ciapę.
munne pisze:Szkoda myc na ta ciape???? Nie bardzo rozumiem sposobu myslenia ale ok:) ide na dyskoteke troche teraz smierdze ale ok, jak wroce z dyskoteki przeciez beda bardziej smierdzial wiec nie wezme prysznica no bo po jaka cholere
P1u70 pisze:Ja swojego umyje jak się zima skończy bo szkoda mi go myc na tą ciapę.
No wiesz, umyje auto a zaraz tak samo będzie wyglądać. Bym musiał je myc 2 razy dziennie
Jednak na I piętro i do łazienki nie wjadę autem by go myc razem ze sobą
W taką pogodę najważniejsze jest często myć samochód. Nawet nie wiecie jak lakier pod tą warstwą syfu i soli dostaje. Jak komuś nie zależy na wyglądzie, to ok - nie musi.