Nie bajka ,ale gościu powiedział że można o nim zapomnieć,druan co do lusterka to są koszta,jego by obudził sygnał powietrzny z lokomotywy,kilka razy i gościu w pampersie chodzi po Krakowskich ulicach,musze sobie taki zamontować.
robson pisze:sygnał powietrzny z lokomotywy,kilka razy i gościu w pampersie chodzi po Krakowskich ulicach.
hahahahahahah leze i kwicze normalnie, a jestem w pracy hahahahah Wyobrazilem sobie Pare w pampersie i koszulce 205 fanklub ze strachem rozgladajacego sie czy Robson sie nie czai za rogiem ze swoim gwizdkiem od lokomotywy - widok jak z demotywatorow:)
Para musisz szybko kupic sobie gti bo widze ze towarzystwo sie rozbestwilo i samo bycie adminem juz nie budzi takiego szacunku jak za starych dobrych czasow
no i indiana pojechała do rybnika. Awaria przerosła moje umiejętności, ale myślę że z pomocą bardziej kumatych ludzi auto do końca lutego będzie gotowe.
W czasie podróży z Kr do ryb odniosłem wrażenie że auto pracuje na 3 cylindrach a że ost zmieniałem kable to cała sytuacja zasiał ziarno wątpliwości co d właściwego podłączenia (wymieniałem kabel po kablu i jeszcze sobie ponumerowałem). Czy dysponuje ktoś z was jakimś schematem kabli wn? Chciał bym mieć 100% pewność że nie spartoliłem tak prostej operacji.
A jak już piszę o schematach - przewody od podciśnienia - ktoś ma taki schemat jak gdzie i które?
kolejnosc zawsze taka sama 1-3-4-2 przy czym pierwszy cylinder to ten od koła zamachowego. Gdzies na forum nawet bylo zdiecie kopulki z zaznaczonym podłączeniem.
dzieki! okazało się że nie spartoliłem... rano palił równo w dodatku z kluczyka... chyba mu nie odpowiada klimat krakowski:P
generalnie jest w w dobrych rękach.
Gadzie a czegoś na temat schematu podciśnienia nie wiesz? Zdjęcia - zresztą z twojego tematu - trochę pomogły ale tak ogólnie przydała by się taki podglądowy wzorek
Napisz czego nie wiesz gdzie podpiac a postaram sie sobie przypomniec. Kiedys wydawalo mi sie ze jest ich tam duzo ale potem mialem do czynienia z gaźnikiem w cinquecento i pug stał sie dziecinna igraszka:)
RafGentry mówisz masz,chciałbym kupić dywanik z tej 205-tki wygląda jak latający dywan Sindbada,dlatego kierowca nie używa fotei ,bo po co !!!!!!!!!!!!!
robson pisze:RafGentry mówisz masz,chciałbym kupić dywanik z tej 205-tki wygląda jak latający dywan Sindbada,dlatego kierowca nie używa fotei ,bo po co !!!!!!!!!!!!!