Fox pisze:Lubomir - tu jest zdjęcie kawałka pasa przedniego na którym powinien być kod lakieru. Powinien - bo jak Robson napisał - zmył go rozpuszczalnikiem:
Troche go jeszcze widać ( te żółto rdzawe ślady ) , ale konia z rzędem dla tego kto to odczyta:)
To zdjęcie auta Robsona ?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Sory marin, gdzies mi sie zawieruszyles bo odebrales osobiscie
Para pisze:Sory marin, gdzies mi sie zawieruszyles bo odebrales osobiscie
jasne miałem dać listonoszowi pomiąć w skrzynce,
(jak katalogi przychodzą - to jest nauczony dać awizo do skrzynki jak mnie nie i nie mogę odebrać przez drzwi. Do tego wie że na poczcie ma nie rzucać z innymi przesyłkami tylko odłożyć w miesce w którym zagrożenia dla przesyłki nie będzie. Kierowniczka poczty o tym wie , listonosz wie tez o tym od niej, w końcu dostała bombonierkę )
Jeszcze trzeba ich przekonac zeby ci cabrio nareperowali, bo jak to wyglada zeby broszury byly takie wypieszczone i wychuchane a auto zepsute i zakurzone stalo w garazu...
Fox pisze:Jeszcze trzeba ich przekonac zeby ci cabrio nareperowali, bo jak to wyglada zeby broszury byly takie wypieszczone i wychuchane a auto zepsute i zakurzone stalo w garazu...
Wiem wiem. Zbieram budżet na uruchomienie tego na tym co jest, jak się ciepło zrobi zdejmuje głowice w którąś sobotę (dam znać oczywiści)
Będę niedługo w tym celu wystawiał około 50 prospektów na sprzedaż na allegro (same podwójne oczywiście) a tam rodzynki typu GTI, GENTRY, RALLY itd