Lubomir pisze:Kurczę, szkoda że nie daliście znać, tapicerka drzwi z kieszeniami cała była, i znaczków nie zrabowaliscie ?
Mowisz o tym 205 ? Wszystko jeszcze jest, daj znac jak potrzebujesz bo tapicerka drzwi byla w bardzo ladnym stanie. Ma tez elektryczne szybki i galke zmiany biegow od GTI
PS: Zaraz wam odpowiem co do felg i zderzaka
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Para jakbys kiedys rozbebeszal jakies gti to ja bym sie pisal na tapicerke drzwi kierowcy w kolorze czarnym oraz jakby byly to mocowania tylnej polki ( te ktore sie tak czesto lamia )
Fox to "prawie" GTI ma tapicerke drzwi w dobrym stanie ? Byłbyś chętny ?
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Jestem, dalej zainteresowany, chociaż zawsze pozostaje kwestia ceny.
Najchętniej, całą tapicerkę przygarnąłbym razem z tyłami i
potem dopasowałbym lepszy komplet, gałka by sie przydała, bo ,,obgryzioną ''mam.
A tunel środkowy tam był?, w jakim stanie?
Jeszcze potrzebuję silniczek tylnej wycieraczki, ma ktoś?
Para a ty w ogole bedziesz sie widzial z tym chlopem jeszcze? Jedziesz do niego po cos czy trzeba sie z nim osobno umawiac? Tak sobie mysle ze jakbys tam byl i by sie okazalo ze tylnie lampy sa w idealnym stanie ( taki sam odcien na obu i nigdzie nie poubijane ) to moglbym je przygarnac za jakas rozsadna cene.
Lubomir moge Ci sprzedać cała tylną tapicerkę - boczki, obudowę nadkola i obudowe okna. Mam tez przednie boczki w stanie bdb tylko maja jeden feler - wyciete kwadratowe otwory na cypelki do zamykania "bieda" - dzisiaj zrobie fotki . Mam tez tylne polskory w bdb stanie
Fox pisze:Para a ty w ogole bedziesz sie widzial z tym chlopem jeszcze? Jedziesz do niego po cos czy trzeba sie z nim osobno umawiac? Tak sobie mysle ze jakbys tam byl i by sie okazalo ze tylnie lampy sa w idealnym stanie ( taki sam odcien na obu i nigdzie nie poubijane ) to moglbym je przygarnac za jakas rozsadna cene.
Mój brat ma tam podjechać odebrać fotele, właśnie wtedy mógłby złożyć zamówienie, że chce boczki i ewentualnie coś jeszcze jakby ktoś był zainteresowany. Z tego co się przyglądałem to tylne lampy były ok ale jakiejś nadmiernej uwagi im nie poświęciłem. Tunel środkowy też jest.
FELGI + ŚRUBY + OPONY z tego 309 GTI - 500zł, mogę odebrać jutro i dostarczyć do Krakowa.
ponawiam zapytanie - kto chętny na wypad na legendarne kiełbaski pod halę targową za 3 dni w piątek 5 marca - kiełbaski są czynne od 20stej - ja kończę o 21 szej. Proponuję zbiórkę na ul. Grunwaldzkiej 17 pod moją pracą - to jest koło Józka zaraz (minutkę od niego) i byśmy hurtem pojechali pod halę (aktualne ceny to: 7 zł za kiełbaskę + 1 zł za herbatkę)
zawsze mogę później kogoś gdzieś podwieźć jak ktoś byłby bez auta
No to jakby brat to mogl przywiezc i te lampy by byly bez pekniec i zlaman to moglbym wziac obie jakby chlop chcial sprzedac za powiedzmy 30zl za sztuke. Do tego bym wzial te mocowania polki jesli sa niepolamane no i jakby jeszcze mial filtr weglowy to juz w ogole by byl wypas:)
Ja byłbym chętny jak ktoś mógłby mnie zabrać Wrócę sobie sam żeby już kłopotu nie robić
Maydoom pisze:Lubomir moge Ci sprzedać cała tylną tapicerkę - boczki, obudowę nadkola i obudowe okna. Mam tez przednie boczki w stanie bdb tylko maja jeden feler - wyciete kwadratowe otwory na cypelki do zamykania "bieda" - dzisiaj zrobie fotki . Mam tez tylne polskory w bdb stanie
Zdjęcia na PW mile widziane, ślij, oczywiście w pierwszym rzędzie ma pierwszeństwo moje zamówienie do Pary (Michała).
Zawsze można coś dobrać, a może Fox się na coś też skusi
Foxa auto niespecjalnie dziala wiec stoi pod blokiem:( W piatki od razu po pracy jade na nauki przedslubne do Dominikanow ktore koncza sie o 20:30. Jakby o 21 ktos juz mogl byc pod hala to moglbym wysiasc z tramwajki i dolaczyc. Na pozniejsza godzine spotkania troche mi sie nie chce czekac na mrozie, zwlaszcza ze w piatki nie jadam miesa zazwyczaj, wiec cieple zarcie by mnie nie moglo podratowac.