a tak z innej beczki byłby ktoś chętny na komplet siedzeń z gti w średnim stanie + kiera i części wnętrza w kolorze beżowo brązowym(stara deska complytly

Lubomir pisze:W takim razie dołączę także do szanownego grona
no i widzisz też świetnie - dodam że Pan listonosz przyniósł mi dziś paczkę od Moraleza - - dostaniesz fanty - miałem nie mówić by Cię ściągnąć tu na ściąganie głowicy ale co tamgad pisze:Ja po reanimacji puga i zatankowaniu go za stówke też nie widze wiekszych przeszkód w zapewnieniu o swojej obecnosci. Jak cos to miejsce pasazera pozostaje wolne dla zainteresowanych
ja generalnie będę albo swoim bolidem albo żonki (jak mi da) o 21 kończę pracę - dlatego jako punkt zbiorczy proponowałem grunwaldzką 17ście - można się tam umówić np: 0 20:50-20:55 - 21:01 powininem być już na dole.gad pisze:Przynajmniej bede mogl spokojnie zostawiac auto na parkingu bo będzie sie dało je zamknąć![]()
Tak sie tylko Marin zastanawiam, czy z pracy pod chale przemiescisz sie swoim bolidem, czy tez trzeba cie zgarnac, bo z tego co pisales to pracujesz w niedalekiej okolicy
To wygrywa, zdjęcie piknie to pokazuje"Jak sie za to tak zabierzesz to wpedzisz sie w takie koszta ze sie zesrasz"