ale ktoś podpalił i się wszystko sfajczyło, został garaż z kanałem,
nie jeżdżę tam od tej pory, a działka jest spora 26 arów, pomieściły by się wszystkie pugi, okolica ładna, na grille i imprezki wymarzona..no cóż bywa

ja planuję garaż ale się to będzie wiązało z dużymi kosztami, ponieważ aut nie licząc Gentry mam 3 to prawdopodobnie zrobię garaż na kształt bunkra, tzn: wjeżdżając do mnie będzie się skręcać odrazu w prawo i tam planuje wjazd podziemny, trawnik powyżej pozostanie, pytanie tylko ile będę miał kasy na beton i stal, bo od tego zależy ile zrobię stanowisk garażowych. W tej chwili najtańsza opcja - wylać 2 płyty i 3 ścianyFox pisze:............... domek pod miastem nie wchodzi w gre bo przydaloby sie raczej miejsce gdzie mozna zostawic auto rozgrzebane ........
w miejscu blaszaka ma stanąć mój docelowy garaż (takie tam marzenie mam) cztery stanowiska być może dwa w garażu a dwa jako przed garażem a nad tym wszystkim przestrzeń mieszkalna lub biurowaRafGentry pisze:No, to mamy już siedzibę!
Jak kupię cabrio, to rezerwuję blaszak! Tylko bez tych przeklętych kotów
trzeba to traktowac jak sciane fundamentowa wiec jak murowac to z bloczkowbetonowych fundamentowych, wiec i tak zalewa sie je betonem, tyle ze robisz z betoniarki, pozniej trzeba sciane wyrownac zapraw aby dalo sie zaizolowac masa roboty, gora piachu, smieci zapruszone wszystko cementem, jesli bym robil to z gruchy beton bym bral, budujesz szalunki zalewasz i oo sprawieFox pisze:nie taniej sciany z pustaka zrobic?
Garaż może zaczekać, PUG nieJak się tak za to zabierzesz, to wpadniesz w takie koszta że się zesrasz