Piękne auto zawsze mi się podobało a na tych alu jest po prostu pięknie!

Dokladnie jak powiedzial przedmowca - maluj bude i montuj czarne poszerzenia:) A no i jeszcze wstaw mi16:) Nie wiem czy ktos juz wspominal, ale wymien jeszcze zawias od maski zeby dalo sie ja normalnie zamykac. Jak garba bedziesz domykal na w ten sam sposob co teraz to bedzie dopiero obciach:)jozek pisze:To ja w ramach motywacji przypomnę: Maluj budę i zakładaj czarne poszerzenia
Foxiu, skrzypienie maski spędza mi sen z powiek! Zawiasy kupiłem od Arkola 2 lata temu. Maskę z garbem mam, wystarczy przełożyć spryskiwacze i pomalować na zielony metalikFox pisze:Dokladnie jak powiedzial przedmowca - maluj bude i montuj czarne poszerzenia:) A no i jeszcze wstaw mi16:) Nie wiem czy ktos juz wspominal, ale wymien jeszcze zawias od maski zeby dalo sie ja normalnie zamykac. Jak garba bedziesz domykal na w ten sam sposob co teraz to bedzie dopiero obciach:)jozek pisze:To ja w ramach motywacji przypomnę: Maluj budę i zakładaj czarne poszerzenia
Żywik - wreszcie jakiś dobry i oryginalny pomysł!Zywik pisze:A ja nie będę namawiać Ciebie Raf na malowanie i założenie czarnych poszerzeń, ale pomalować mógłbyś... a gdybyś tak jeszcze czarne poszerzenia założył![]()