KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
A nie lepiej zrobić czarno-białe? Tak jak sa koszulki z takim konturem 205tki (zamienic go z białego na czarne) i drukować. Lepze bedzie niż takie kolorowe 

-
- Junior
- Posiadany PUG: 406 TS6
- Numer Gadu-gadu: 0
Myślę, że nikt się nie obrazi jeżeli zaprojektujesz coś takiego i przygotujesz do drukuP1u70 pisze:A nie lepiej zrobić czarno-białe? Tak jak sa koszulki z takim konturem 205tki (zamienic go z białego na czarne) i drukować. Lepze bedzie niż takie kolorowe

"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Nie ma co wymyslac, chodzi o to zeby kierowca sobie przeczytal adres fan klubu i tyle. Rownie dobrze mozna zostawic kartke papieru i napisac dlugopisem.
Kto chce niech drukuje, tam praw autorskich nie ma
Kto chce niech drukuje, tam praw autorskich nie ma

- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Tak obiecałem obiecałem, ale niestety na razie prace stoją w martwym punkcie, bo reanimuję komputer - przyszedł czas na wielkie formatowanie i niestety z wizytówek nici.
Ale obiecuję poprawę. Jak wrócę z roboty, to sumiennie się zabiorę za tą sprawę (wizytówki i komputer)
.
Ale obiecuję poprawę. Jak wrócę z roboty, to sumiennie się zabiorę za tą sprawę (wizytówki i komputer)

" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Jak będę miał trochę czasu to cos wykombinuję w sobotę.osmolov pisze:Myślę, że nikt się nie obrazi jeżeli zaprojektujesz coś takiego i przygotujesz do drukuP1u70 pisze:A nie lepiej zrobić czarno-białe? Tak jak sa koszulki z takim konturem 205tki (zamienic go z białego na czarne) i drukować. Lepze bedzie niż takie koloroweNigdzie nie jest powiedziane, że wizytówka może być tylko jedna
Kończymy tego OT

Ostatnio zmieniony 14 kwie śr, 2010 10:39 pm przez robson, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Poprosze tabliczke Roland Garros, fajnie gdyby była na zielonym tle.
A mam pytanko jak wygląda sprawa z naklejkami klubowymi ??
Robson odczytaj pw.
A mam pytanko jak wygląda sprawa z naklejkami klubowymi ??
Robson odczytaj pw.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Robson, musiałbym to sprawdzić dokładniej ale z tego co teraz sprawdzałem to taki długopis kosztowałby mnie z nadrukiem 1,27
Za jakieś 4 złote mógłby być metalowy. Generalnie mógłbym załatwić masę fajnych gadżetów, choćby etui na CD z logo klubowym po jakieś 6 złotych, scyzoryki wielofunkcyjne,czapeczki, latarki, skrobaczki do szyb i naprawdę wiele wiele innych! Kwestia tylko czy znajdą się na to chętni, a nawet jeśli to czy zaraz nie przeczytam ze mamy już swoje gadżety i z tymi swoimi żebym sobie poszedł na allegro.
Za jakieś 4 złote mógłby być metalowy. Generalnie mógłbym załatwić masę fajnych gadżetów, choćby etui na CD z logo klubowym po jakieś 6 złotych, scyzoryki wielofunkcyjne,czapeczki, latarki, skrobaczki do szyb i naprawdę wiele wiele innych! Kwestia tylko czy znajdą się na to chętni, a nawet jeśli to czy zaraz nie przeczytam ze mamy już swoje gadżety i z tymi swoimi żebym sobie poszedł na allegro.
- Agulek-205
- Nowicjusz
- Posiadany PUG: 1991 1,4 INDIANA
Ja jestem chętna na taki za 1,27 i na etui na CD ,oraz na kubek taki jak ma tata
Bardzo proszę załatw mi zapłace 

To nie jest moja oferta ,gostek mi przysłał na próbe ,teraz wiem ,że chce za dużo,nie ma sprawy odpuszczam i nie ubieram się w to.A jak możesz to załatw takie po 1,27 napewno ktoś by chciał np.ja. 

- RafGentry
- Moderator
- Posiadany PUG: GTI Griffe, GTI LeMans, GTI, CTI, XRD, XS, Indiana, 405 STDT
- Kontakt:
Tylko żeby była oryginalna czcionka peżotowska, bo czcionką z worda to sobie każdy może napisać.
Gadżety muszą mieć klimat i być dopracowane.
To sobie pomarudziłem
Gadżety muszą mieć klimat i być dopracowane.
To sobie pomarudziłem

Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot205Poland
Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

Instagram: http://www.instagram.com/peugeot205polska/
Syndykat Sępów Krakowskich

- tok
- Junior
- Posiadany PUG: 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 8405207
Co do wizytówek to tutaj konkurencja dla Pary 
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... 21&start=0
Sorry za OT i opóźnienia.

http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.ph ... 21&start=0
Sorry za OT i opóźnienia.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Rafał, a masz może taką czcionkę? Wiesz jak się nazywa albo coś?
Agulek, z kubkiem jest taka sprawa ze grafik który go robił już tam nie pracuje i nie ma przez to projektu. Jeśli chcesz to mogę spróbować załatwić dla Ciebie kubeczek, jednak nie mam pojęcia czy teraz w mojej byłej firmie zastane jeszcze kogoś kogo znam, a nawet jeśli to kubeczek będzie wyglądał inaczej niż ten Twojego seniora. Jeśli ci to nie przeszkadza to zobaczę co da się zrobić.
Do piątku postaram się znać dokładną cenę tych długopisów.
Teraz jeszcze wypatrzyłem sobie ze za jakieś 3 złote z groszami jestem w stanie zrobić długopis metalowy z grawerowanym logo o wymiarach 40x6mm. Co chcielibyście mieć umieszczone na długopisie?
Jeśli ktoś z Krk reflektuje to mogę też wydrukować mu te wizytówki na papierze pocztówkowym:)
Agulek, z kubkiem jest taka sprawa ze grafik który go robił już tam nie pracuje i nie ma przez to projektu. Jeśli chcesz to mogę spróbować załatwić dla Ciebie kubeczek, jednak nie mam pojęcia czy teraz w mojej byłej firmie zastane jeszcze kogoś kogo znam, a nawet jeśli to kubeczek będzie wyglądał inaczej niż ten Twojego seniora. Jeśli ci to nie przeszkadza to zobaczę co da się zrobić.
Do piątku postaram się znać dokładną cenę tych długopisów.
Teraz jeszcze wypatrzyłem sobie ze za jakieś 3 złote z groszami jestem w stanie zrobić długopis metalowy z grawerowanym logo o wymiarach 40x6mm. Co chcielibyście mieć umieszczone na długopisie?
Jeśli ktoś z Krk reflektuje to mogę też wydrukować mu te wizytówki na papierze pocztówkowym:)
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205
- Numer Gadu-gadu: 464582
RafGentry pisze:Ponoć mamy znów w Krakowie 205 Rallye w wersji 1,9...
Dostałem telefon, że ktoś kupił gdzieś, od kogoś.
W każdym razie - będę werbował. Dalsze info w miarę uzyskiwania kolejnych informacji. Pozdro
I wiadomo coś więcej na temat tego Rallye,skąd go kupiono??ja w sobotę jadę oglądać jedno

Czy rallye 1.9 były tylko z 105 konnym silnikiem??
- moralez
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
- Numer Gadu-gadu: 2955602
- Kontakt:
jesli ktos sie nie pokusil o swap to niestety