KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania
Bedziesz para tam do kolesia jechal? Jesli bys sie wybieral to ponawiam moje prosby z ostatniego razu - chcialbym cala obudowe popielniczki z popielniczka:) Jak jest to jeszcze tylnia polke ( moze byc z dziurami jak nie sa duze ) oraz boczki jesli sa czarne:) Chetnie sie jakos odwdziecze jakby udalo ci sie takie ajtemy przywiezc.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: najlepszy
- Numer Gadu-gadu: 1559591
- Kontakt:
Będę jechał, ale jeszcze nie w ten weekend, póki co czekam na zdjęcia. Chce załatwić wszystko po drodzę do Lublina bo tam też się muszę wybrać.
Co do półki to ja mam półkę fox, będziesz ją musiał sobie pomalować ale jak ci to nie przeszkadza to ci mogę przywieść następnym razem jak będe kursował.
Co do półki to ja mam półkę fox, będziesz ją musiał sobie pomalować ale jak ci to nie przeszkadza to ci mogę przywieść następnym razem jak będe kursował.
Fox dalej szukasz kół do Peugeota,ja mam takie za darmo,jak będą ci pasowały ,to są twoje. 

- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Hehe ogromne masz płytki w garażu
Coś proporcje się nie zgadzają 

- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Mam nadzieje ze nie mowisz o tej grubasnej pilsni ktora miales w zniwiarzu jak go kupiles:) Jesli masz taka normalna to chetnie przygarne. Moja pekla podczas zeszlorocznej stluczki no i na razie jezdze z taka nieksztaltna ale wypadaloby wymienic. Jako ze z tylu mam jajowate glosniki to moze zeby nie profanowac zdrowej polki to myslalem zeby poszukac jakiejs juz z wycietymi otworami. Tak czy siak najpilniejsza rzecza jest popileniczka bo u mnie wisiala sobie na kabelku przez jakis czas ale w koncu calkiem ja wymontowalem no i mam tam dziure...Para pisze: Co do półki to ja mam półkę fox, będziesz ją musiał sobie pomalować ale jak ci to nie przeszkadza to ci mogę przywieść następnym razem jak będe kursował.
Nie wiem czy z mojego modelu da sie wymontowac felgi. Szukalem samych opon raczej. Trzebaby przymierzyc czy wielkosc sie zgadza.robson pisze:Fox dalej szukasz kół do Peugeota,ja mam takie za darmo,jak będą ci pasowały ,to są twoje.
- gad
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
- Kontakt:
Panowie, jako że dzisaj przybywa mi kolejny rok, i organizuje cos w stylu składkowego popijania pod gołym niebem ( bo o knajpe to raczej cięzko ze względu na żałobę) późnym wieczorem, to chciałem ową informacje przekazać również wam:) Wstępnie wszystko ma się zacząć koło 22 bo tak kończe pracę. Gdyby ktoś był chetny serdecznie zapraszam.
Jak by ktoś miał jakieś pytania to jestem pod telefonem:)
Jak by ktoś miał jakieś pytania to jestem pod telefonem:)
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Mam i to idealną dla ciebie bo normalną od 205 i to z wyciętymi dziuramiFox pisze: Mam nadzieje ze nie mowisz o tej grubasnej pilsni ktora miales w zniwiarzu jak go kupiles:) Jesli masz taka normalna to chetnie przygarne. Moja pekla podczas zeszlorocznej stluczki no i na razie jezdze z taka nieksztaltna ale wypadaloby wymienic. Jako ze z tylu mam jajowate glosniki to moze zeby nie profanowac zdrowej polki to myslalem zeby poszukac jakiejs juz z wycietymi otworami. Tak czy siak najpilniejsza rzecza jest popileniczka bo u mnie wisiala sobie na kabelku przez jakis czas ale w koncu calkiem ja wymontowalem no i mam tam dziure...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO GAD !!!!

- Manwe
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
- Numer Gadu-gadu: 7424729
- Kontakt:
przyłączam się do życzeń !!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO GAD!!!

szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
wszystkiego dobrego GADManwe pisze:przyłączam się do życzeń !!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO GAD!!!
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
No proszę , widzę że biały już poskładany
!

-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Piotrek tak sie nie siada bo sie boczki gniotą.
Wszystkiego naj, sto lat ciezkich robót i bezawaryjności pugolota.
Wszystkiego naj, sto lat ciezkich robót i bezawaryjności pugolota.
- druan
- Maniak
- Posiadany PUG: peugeot GTI
- Numer Gadu-gadu: 0
Miło było wczoraj dzisiaj
dzięki za gościnę (Jozek Maja )ciasto przepyszne Para dzięki za zabranie na pokład ponurego
przelot w 3 pugi wrażenia niesamowite mam nadzieje że na takie wypady dołączę niedługo swoim pugiem!!! Trza się zbierać i jechać składać:)pozdrowionka i do zobaczenia 

Ostatnio zmieniony 18 kwie ndz, 2010 11:37 am przez druan, łącznie zmieniany 1 raz.
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich
Syndykat Sępów Krakowskich
Głowa mnie boli
wszystko było super,wielkie dzięki za gościne 

Ostatnio zmieniony 18 kwie ndz, 2010 12:32 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Para
- Peugeot 205 Master
- Kontakt:
Wielkie dzięki dla Józka i Maji za gościnę, było chyba wszystko co można sobie zamarzyć. Dobra atmosfera, grill, samochody, zabawki i polska kuchnia
Poniżej mała sesja zdjęciowa.
Józka GTI wygląda poprostu NIE SA MO WI CIE !! To jest poprostu piękne auto i nie mogłem się na nie napatrzeć.

Gad z Robsonem jak zwykle bawili się w najlepsze, nawet takie proste czynności jak mycie auta sprawiało im nie lada frajdę

Po czerwonym GTI przyszła pora na wymycie komory silnika u Józka i wycieranie

i składanie

Mój ponury żniwiarz też doczekał się mycia, oczywiście po wymyciu komory silnika już nie chodził tak jak powinien....To autko chyba nie lubi być myte bo już drugi raz mi takie niespodzianki sprawia.

Dzięki Maji mieliśmy też profesionalne zaplecze kulinarne

Do umycia zostało jeszcze jedno autko, po raz kolejny proszę zauważyć ile przyjemności sprawia mycie auta

Późnym wieczorem był wypad 3x GTI , czerwone, białe i czarne ...

Poniżej mała sesja zdjęciowa.
Józka GTI wygląda poprostu NIE SA MO WI CIE !! To jest poprostu piękne auto i nie mogłem się na nie napatrzeć.

Gad z Robsonem jak zwykle bawili się w najlepsze, nawet takie proste czynności jak mycie auta sprawiało im nie lada frajdę

Po czerwonym GTI przyszła pora na wymycie komory silnika u Józka i wycieranie

i składanie

Mój ponury żniwiarz też doczekał się mycia, oczywiście po wymyciu komory silnika już nie chodził tak jak powinien....To autko chyba nie lubi być myte bo już drugi raz mi takie niespodzianki sprawia.

Dzięki Maji mieliśmy też profesionalne zaplecze kulinarne

Do umycia zostało jeszcze jedno autko, po raz kolejny proszę zauważyć ile przyjemności sprawia mycie auta

Późnym wieczorem był wypad 3x GTI , czerwone, białe i czarne ...