lubie_beczki pisze:no dobra dobra, ale czy wy tez macie take szarpanie gdy jest w bau ok. 1,5 l beny?
Wiesz po co sie swieci w aucie ta pomaranczowa wnerwiajaca lampka zwana rezerwa? Zeby jechac na stacje paliw.
Dlatego jak sie czegos nie wie, nie zna to powinno sie czytac instrukcje obslugi. Do samochodu tez jest ksiazka obslugi(jak nie masz to sobie sciagnij), w ktorej napewno jest wspomniane o tym ze jak pali sie rezerwa to trzeba zatankowac.
Widze ze jednak jako typowy polak instrukcji nie czytasz, a potem masz pretensje ze ktos nazywa twoje pytania glupimi
lubie_beczki pisze:a wy wielcy wszystko wiedzacy nie mozecie mi wogole pomoc... tacy znawcy 205... meczy sie z tym szarpaniem juz od dluzszego czasu i nic..jedynie co uslyszalem... "to moze pompa, gaznik..." tak apropo to moze silnik caly wymienic co?
zadaje normalne pytania.. skro nie znam na nie odpowiedzi to chyba moje pytania maja sens
Nie moglismy ci pomoc, bo nikt z nas nie jest sadysta i nie jezdzi non stop na rezerwie. Ciezko bylo przewidziec, ze mozna w tak wogole postepowac

.
Nikt nie naklada na nas nakazu udzielania pomocy, mozemy rzucic uwagi, podzielic sie doswiadczeniami, ale nie mam obowiazku naprawiac wszystkim samochodow przez klawaiature.