Zazdroszcze ci tych lamp Piękna sprawa, auto odmłodnieje
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nie wiem czy zapadła już decyzja o silniku... Ale oryginalnośc oryginalnością - wg mnie 120 koni to już jest mało. Mi16 to nie jest jakaś ultra wielka modyfikacja, a po podniesieniu maski jest na twarzy banan a nie grymas...
złote mogą wyglądać ciekawie, chyba druan ma w awatarze zdjęcie miami blue na złotych SL i wygląda świetnie moim zdaniem! Więc maluj tym bardziej, że jak sam mówisz masz malarnie proszkową więc możesz poeksperymentować
Przyznam szczerze że jestem ciekawy jak będą WYGLĄDAŁY orginalne kółka wymalowane na złoto !! Sl434 wyglądają nawet fajnie!!!choć i tak wolę srebrne lub grafitowe
Załączniki
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Rejestracja nie może być P2 05GTI bo na pierwszym polu zaraz po P2 musi być litera po drugie uszkodzenie tablicy lub jej zagubienie powoduje konieczność wydania nowej co ponownie kosztuje 1000 zł nie zamierzam aż tak Państwa dofinansowywać.
Jeśli chodzi o środek mam problemy ze znalezieniem blacharza co wyjmie wszystko a potem włoży jak widać w Poznaniu siedzą sami magicy ale nie od tego co trzeba.
Lakier jest w super stanie ale ocynk gazuje na klapie w bagażniku jest dziura kielichy są trochę pordzewiałe nie muszę lakierować pytanie kto to wszystko inaczej zrobi
A co do tablic to rzygać mi się chce tymi formalnościami rejestruje zwykłe może potem podejdę do tematu
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU