a próbowałeś nawiązać kontakt z tym co go chce brać może by się udało go odwieść od planu zagłady
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Kolejny Polski Kasztan !!! Olej kretyna, takich już nic nie nauczy, niestety to wielokrotnie sprawdzone.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Takiemu kasztanowi to nie pomoże nawet mocne pierd*lnięcie zardzewiałym wahaczem od GTI w zakuty łeb...
Niestety poznałem paru takich i wiem jak ciężko z nimi gadać...
Ale póki Garros stoi warto nękać patafiana na wszelkie możliwe sposoby. Co nam zależy? Jak ktoś skołuje numer, to sam mogę do gościa dzwonić
Zrobie jeszcze inczej, pojade do tamtego typa co kupil to RG poprosze najgrzeczniej jak tylko potrafie tego sprzedajacego o ulice itd... Wiem tylko tyle, ze jest w LBN. Niestety to zbyt malo musze wiedziec cos wiecej... Dzis pojade i bede go nekac
Nie pomyśleliście że ten złom to wkręt Może ten kupiec chce auto na handel i tym sposobem zbił cenę
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Zupełnie zapomniałem żeby wam napisać za co bardzo przepraszam Niestety nie udało się odratować RG ogarnął mnie wielki smutek i żal, tym bardziej że jeszcze włamanie do Indianki miałem
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1