Czaku i Siwy na was zawsze można liczyć,wprzeciwięstwie do naszych kolegów,co byli i mieli być,a nas olali,jesteście zawsze mile widziani,szykuj fure i wpadajcie do Krakowa kiedy chcecie,zawsze ktoś, was przywita..
Panowie nie ma za co dziękować
Miło było Was wszystkich poznać i pooglądać wasze maszyny, jak byście tylko kiedyś przejeżdżali przez Jasło to zapraszam
Naprawdę jesteście rewelacyjnymi, zgranymi i przesympatycznymi ludźmi
Babelo szacun dla Ciebie i całej rodzinie że wytrzymała z nami tyle czasu Dzięki za zaproszenie było przednio też czekam na relacjee tylko może nie taką dokładną
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
druan pisze:Babelo szacun dla Ciebie i całej rodzinie że wytrzymała z nami tyle czasu Dzięki za zaproszenie było przednio też czekam na relacjee tylko może nie taką dokładną
Druan to wklej parę fotek ze swojego aparatu - może oszczędzimy wtedy dokładniejszych relacji z wyprawy do wędkarskiego namiotu na operację "stolik"
druan pisze:Babelo szacun dla Ciebie i całej rodzinie że wytrzymała z nami tyle czasu Dzięki za zaproszenie było przednio też czekam na relacjee tylko może nie taką dokładną
Druan to wklej parę fotek ze swojego aparatu - może oszczędzimy wtedy dokładniejszych relacji z wyprawy do wędkarskiego namiotu na operację "stolik"
ja niestety nie zrobiłem zbyt wiele fotek bo nie byłem w stanie nie ogarnąłem tego wszystkiego
Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
wielkie dzięki ekipo Krk i Babelowi z rodziną(szacunek za cierpliwość) miło było poznać Maro z Olą, Czaka + kolegę, no i Glile. teraz to dopiero mam motywacje do ratowania puga.
czekam na obszerna relacje, może z drobnym retuszem
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Robson, fajny towarzysz zabaw, ,,duży i mechaty'',czemu go nie zabrałeś za sobą ?
Pies był tak uparty, że nawet z własnym właścicielem nie chciał do auta wsiąść, a co dopiero do robsona pozatym gdzie niedźwiedź się zmieści w 205tce xD.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Nareszcie! Po drobnym niedopatrzeniu udało mi się utworzyć własne konto. W związku z tym z drobnym poślizgiem czasowym chciałabym podziękować za miło spędzony weekend.
Szkoda tylko że w drodze powrotnej pogoda nie sprzyjała jeździe z wiatrem we włosach
Heheh widze ze zabawa przednia, namioty, Gad w swoim zywiole z siekiera w reku ...Pozazdroscic tylko, wyglada na swietne spotkanie.
PS: Witamy Ole
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU