No i nadszedł ten dzień. Po 50tys km ciężkiej domowej harówki nasz poczciwy gieteik idzie na zasłużoną dlań emeryturę. Rolę samochodu rodzinnego i ciężkie obowiązki przejmuje od dnia dzisiejszego większy brat w kolorze miami blue ( albo prawie )
Niestety plany zakupu 406 v6 spaliły na panewce z powodu braku podaży i trzeba było zadowolić się samochodem który osiągami nie grzeszy...Jedyne co dzisiaj wyprzedziliśmy na trasie ze śląska do Krakowa to koparka ( a i tak było trochę strachu czy zdążymy )
205 po tripie do Pragi i może jeszcze kilku zlotach zadomowi się prawdopodobnie w stodole, gdzie będę mógł w końcu zająć się jej gruntowną odnową biologiczną:)
2,0 hdi 110KM. Jak już się rozpędzi to jakoś sunie, ale mecyjów nie ma. To taka bardziej limuzyna. Cisza, wygoda itp. Niestety prawie zero wrażeń. Jedyny plus to 5,5/100, no i może to że pomimo obecności 4 zimówek w bagażniku zmieściły się tam jeszcze weekendowe zakupy z hipermarketu:)
Fox pisze:2,0 hdi 110KM. Jak już się rozpędzi to jakoś sunie, ale mecyjów nie ma. To taka bardziej limuzyna. Cisza, wygoda itp. Niestety prawie zero wrażeń. Jedyny plus to 5,5/100, no i może to że pomimo obecności 4 zimówek w bagażniku zmieściły się tam jeszcze weekendowe zakupy z hipermarketu:)
Zawsze mozesz zrobic chip tuning W V6 trudno o wrazenia, wiec sie nie przejmuj . Co do bagaznika to po rozlozeniu foteli masz spanie jak na normalnym lozku
No szkoda Fox ze coupe sie nie trafilo ale widze ze myslisz bardzo rodzinnie, kombiak sporo pomiesci i bedzie mozna robic solidne wypady na wies Gratuluje !
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Fox pisze:To już chyba lepiej wziąć jednak namiot a teściową w bagażniku zostawić;) ( żarcik taki, bo teściowa mi się całkiem nie najgorsza trafiła:) )
Dzięki za słowa otuchy, może jakoś się pogodzę z jazdą dizlem. Oby tylko był niezawodny. Większych wymagań nie mam:)
Teraz będę mógł spokojnie rozkręcić 205 na czynniki pierwsze i oddać kolektor do obróbki Lubomirowi:)
fiu, czekam, czekam, łapki świerzbią już,
a co do diesla to przywykniesz, otrzymujesz w zamian niezawodny i praktycznie bezobsługowy, mało palący samochód
Gratulacje Fox. Bardzo przyjemny traktor Oby się dobrze sprawował, jak na lwa przystało.
Uff na naszej ulicy robi robi się coraz ciaśniej.. (i tak trzymać!) Niech na całej ulicy parkują tylko peugeoty.
" Kto w młodości głupim nie był, ten na starość nie zmądrzeje!"...
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Zmienię Wam temat, bo widzę, że takie tam... Pochwalę się troszkę moim nowym zakupem, a podziękować chciałem Gadowi za wsparcie przy zakupie... To mój nowy wóz...