Zostałem namówiony do odgrzebania kotleta.
Więc jestem posiadam odgrzebuje
Gti Miami dalej w moim posiadaniu zbyt wiele się nie działo przez ten czas

hmmm dość długi ostatni post 2010rok jak to szybko minęło.
Żeby nie było coś tan się dłubało co jakiś czas, chociaż więcej czasu spędziłem przy 2 aucie tzw"syfonie"

(jeep cherokee XJ) opisywany też na forum w innym dziale ,ale wróćmy do Gti bo o nim tutaj mowa.
Spisuje się dzielnie chociaż roczne przebiegi ograniczone do minimum czyli do 1500km chyba maks

.
Nie ma czasu na więcej ale twardo trzymam fason i nie poddaje się i póki co Nie sprzedaje!!!!
Z rzeczy ogarniętych wymienionych:
Uszczelniona miska olejowa
wymieniony czujnik temperatury oleju
Wymieniony olej zalany 10W40 TOTAL QUARTZ
Wymienione filtry oleju powietrza założony stożek.
Wymieniona sonda lambda
Wymienione świecidełka przednie na nowe Ory Valeo
To by było chyba na ten czas na tyle
W środku bez zmian od czasu do czasu odkurzanie i czyszczenie skóry środkami Gliptone,
aaaa zapomniał bym w środku pewna mała zmiana nie zauważalna na 1 rzut oka ale jest zawitał panel sterowania nawiewami od wersji z klimatyzacją i schowek na kasety.
Obecnie 205 została przewieziona do mojej 2 kryjówki na jakiś czas i zabezpieczona kołderką czeka na zwolnienie miejsca w garażu w którym stoi- zalega Jeep czeka na ogarnięcie zawieszenia.
W planach na zimowe zimne wieczory jest zmiana zderzaków z zamienników które są założone obecnie, na Ory które czekają na pomalowanie. Przedni zderzak został zaatakowany bramą garażową i nie wytrzymał napięcia pękł , tylni nie wytrzymał promieni słonecznych i się pofalował masakra nie polecam
Nastąpi także zmiana i pomalowanie Grilla na oryginalny bo ten zamiennik nie pasuje jak sami widzicie na zdjęciach i jest cały zaślepiony
Następnym etapem będzie remont belki i na tym póki co koniec planów , chyba że o czymś zapomniałem
Kilka fotek jak wygląda obecnie gti i jak się prezentuje czasami na zlotach:)
Jak sobie coś przypomnę to dopiszę będę relacjonował chyba że ktoś mi coś przypomni to z góry dziękuję

na pewno coś zapomniałem

Żaden nauczyciel nie da ci na to papieru - Bądź Człowiekiem Dla Człowieka Szacunkiem się Kieruj.....
Syndykat Sępów Krakowskich