Orfi na Boga, co Ty masz z tym ciśnieniem oleju!Orfister pisze:Ja bym się tak nie cieszył - ciśnienie oleju jest do bani
Masz obroty tj. w moim dieslu przy tej samej predkościPara pisze:Dzieki Pawel, ty juz pewnie taki masz![]()
ja nie ma ciśnienia to tak jakby ci serce biło pełna parą a miałbyś niedotlenienieRafGentry pisze:Orfi na Boga, co Ty masz z tym ciśnieniem oleju!Orfister pisze:Ja bym się tak nie cieszył - ciśnienie oleju jest do bani
Para ja mam podobne cisnienie przy takich predkosciach. i niewiem czy ten czujnik nie jest walniety, bo jak jest zimny to u mnie nonstop trzyma 4.5 bara (niezaleznie od predkosci obrotowej). a jak sie rozgrzeje to spada i jak sie gazu daje to lekko podchodzi tak do 3 barów.Para pisze:Posmarować trzeba było jakimś masłem co obniża cholesterol i by było po sprawie![]()
Swoja droga to nie wiem czy to wina czujnika czy naprawdę nie ma ciśnienia. Jakie są objawy słabego ciśnienia ?
Orfister pisze:Czy zbiorniczki są konkretnie dedykowane do 205 ?
ten komplet do listew jest tylko na strone czy do całości ?? I czy jest taki sam komplet do zdezraków ??