czyli chodzi o kolejność podanych linków? jeżeli się zastanowić to faktycznie można zamienić kolejność jednakże w przypadku luźnej propozycji do przemyślenia nie ma to większego znaczenia bo przyznasz że po przesiadce z 205 1.1 to nawet xedos ma zapas mocy... fakt faktem 406 coupe musi zawijać asfalt i nie ma co porównywać tych pojazdów. Uznajmy że luźne propozycje nie muszą być logiczne (chociaż logika jest bardzo ważna) a zapas mocy liczymy w stosunku do 205 1.1 albo lanosa Następnym razem się poprawie i postaram aby posty były bardziej logiczne
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
Wlasnie o to mi chodzilo, byc moze po czesci moja wina,bo nie przeczytalem calego tematu .. przesiadka 205 1,1 to faktycznie taki Xedos to inna bejka. Zawsze podobala mi sie ta mazda.
ladnie szedl i tylko drobiazgi do zrobienia ale za to za duzo szpachlu na tylnym slupku, blotniki przod i lewy tyl ... magnez w ogole nie lapal miejscami
.. ale jak na 136km ladnie sie rozpedzal przy tej masie, zaden szal ale bylo ok
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Generalnie czytałem, że udane, spalanie do mocy jest ok (ten tym bardziej na LPG) ... to, że 3 drzwiówka, to akurat przeżyje
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
golas9 pisze:Pieras męczydupo kup cokolwiek byle byłoby zadbane i z pewnego źródła .
Nawet, jeżeli trafi Ci się Volkswagen