[ZLOT] 19 grudzień Śląsk

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.

Gdzie i czy przyjechał(a)byś na zlot??

Chętnie przyjadę na parking i do knajpy w Mysłowicach
0
Brak głosów
Chętnie wpadnę na stadion i do knajpy w Zabrzu
1
14%
Obojętne gdzie i tak będę :)
3
43%
Nieważne gdzie i tak nie przyjadę :(
2
29%
Może być znowu Mc Donald przy Geant :)))
1
14%

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

[ZLOT] 19 grudzień Śląsk

Post autor: Rychu »

Hej!
Jakoś nie bardzo umiemy się dogadać co do miejsca zlotu (za dużo kombinowania :)) pzreprowadzimy demokratyczne głosowanie i niech zadecyduje większość!
Każdy powinien się wypowiedzieć i zagłosować, bo jak ładnie poproszę Admina to dostanę wykaz wszystkich którzy wzięli udział w ankiecie, a z resztą.....to jakoś inaczej się policzę :twisted:

Spotykamy się tradycyjnie o 12:00! W zależności od tego gdzie odbędzie się zlot spotkamy się w innym miejscu i pojedziemy do celu wszyscy razem! Także nie ma obaw że ktoś nie trafi!

Oczywiście w przypadku wystąpienia problemów lub sugestii kontakt ze mną: sinkthepink@interia.pl , GG 2882629 , kom. 502 032 343
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Ramzes

Post autor: Ramzes »

Więc ja juz zagłosowałem :) gdziekolwiek to i tak dojade:) Oczywiscie jak bedzie mało osób to planuje spotkac sie w obrębie Katowice-Mysłowice i oczywiscie wspomóc jednego z klubowiczów :) :lol: Czekamy na wasze propozycje
zbr

Post autor: zbr »

panowie dacie znac gdzie a ja sie pojawie. ja jestem za zabrzem ale jesli maja byc 3 auta to chyba lepiej spotkac sie w katowicach...
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

Powiem tak, jestem za Mysłowicami, ale z Zabrza nie rezygnuje pod warunkiem że zbierze się też ekipa z Gliwic (a jest się co zbierać!). Jeżeli odezwie się ktoś z Gliwic i okolic Zabrza to dajemy na stadion. Pozostaje neutralny.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

Ja nie głosuje, bo raczej nie bede mógł z Wami sie nigdzie ruszyć. Ale wpadłbym chociaż na chwile na zbiórke :) Tylko nie wiem gdzie i o której....
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Humve
Junior
Kontakt:

Post autor: Humve »

no dałem głosa na "Chętnie wpadnę na stadion i do knajpy w Zabrzu" bo do zabrza można się przejechać, co myślic o zabrzu, wreszcie ZBR będzie miał bliżej wreszcie, jak wam pasuje to miejsce Zabrze
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Ramzes

Dżon dobra nadzieja :) napewno bedziemu na parkingu GO SPORT koło Geanta w Katowicach w granicach 11:00-12:00 - zapraszamy
Awatar użytkownika
simonszop
Junior
Kontakt:

Post autor: simonszop »

Mnie nie bedzie :cry:
Uczelnia wzywa....
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

okej, to ja sie raczej zjawie chociaż na chwile... (jeśli nic nie wypadnie wczesniej, ale wątpie)
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Humve
Junior
Kontakt:

to gdzie się spotykamy bo ja nie wiem jutro zlot a miejsca nie ma
Ramzes

Miejsce będzie - jak będzie mało osób to ustalimy dokladnie godziny spotkamy sie na parkingu Go Sport koło Geanta i tam pomyślimy co i jak
zbr

Post autor: zbr »

Panowie z przykroscia i smutkiem chce Was poinformowac ze niestety ale jutro nie moge przyjechac:( bo nie mam czym:( wlasnie sie dowiedzialem ze moja blekitna fura jutro jedzie do ciotek:( bardzo Was przepraszam..wiec jesli dojdzie do zlotu to chyba nie w Zabrzu..mam nadzieje ze sie spotkamy na nast spocie za miesiac..
Ramzes

ze smutkiem przyjmuje tą wiadomość :( no ale cóż w takim razie będzie tak jak mówił Rychu (chyba że sie coś zmieni) 4 Pugi . Zawsze cos
Humve
Junior
Kontakt:

to gdzie i kiedy się spotykamy
Dżony Dobra Nadzieja

Post autor: Dżony Dobra Nadzieja »

Ja przyjade przed 12 pod GoSport... macie tam być! :D
Zablokowany