Może wspólny wypad na mycie samochodów ? Obok mojej pracy dogadałem zniżkę dla 205-tki 15% na wszystko. Np. komplet 49zl (nadwozie + odkurzanie) Standardowo 60zł chodź niewykluczone, że większą grupa będzie taniej.
Ul. Wolska 64 wjazd od ul. Syreny 14 dawne PKS-y. Duży plac, więc spokojnie się pomieścimy i będzie okazja do pogadania.
Z tym myciem to teraz niezła ruletka jest... Wczoraj pojechałem sobie na bezdotykówkę. Tylko zdążyłem wypucować i wstawić do garażu, a tu deszczyk Poza tym za 50 zł to ja mam mycia na 3 razy Ale spotkać się zawsze można. Mam Puga od 2 miechów, a jeszcze na żadnym spocie nie miałem okazji być.
spokojnie, nie martw sie, zaden zlot Cie nie ominal bo zaden nie doszedl do skutku. powinienes raczej zaczac od kolekcjonowania numerow forumowiczow i kontaktowac sie juz bezposrednio telefonicznie, bo ostatnio taki system jest milej widziany niz normalny ogolny zlot.
a propo myjni to, ja za 50 zeta mam 6-7 myc:P wiec tez raczej nie skorzystam:)
Altowiolistka pisze:spokojnie, nie martw sie, zaden zlot Cie nie ominal bo zaden nie doszedl do skutku.
Nieprawda, dokładnie tydzień temu na comiesięcznym zlocie Peugeot Fan Klub Polska poajawiło się kilku forumowiczów, dwa zupełnie nowe auta (Roland i Indiana).
Tak więc zloty odbywają się, a informacje o nich pojawiają się w temacie o warszawskich spotach.
ja chyba tez:) wiem ze bylo PKP ale do ostatniej chwili na palcach jednej reki mozna bylo policzyc ilosc chetnych osob na ten zlot... a w sumie byla jedna pewna osoba na przybycie i 2 niepewne.
a ja na pkp nie bede jezdzic jak sie 205tki nie zdeklaruja, bo raz juz zrobilam z siebie kretynke na torwarze. wszyscy patrzyli jak na kosmitke na mnie, jak stalam godzine sama jako jedyna 205tka i nie mialam do kogo geby otworzyc, bo nie znam ludzi od 306tek i innych ''nowych'' pugów.
Ja na spocie PKP byłem, choć praktycznie do ostatniej chwili nie wiedziałem czy się zjawię. Nie ma co się spinać kto do okulisty musi, a kto nie... jak ktoś chciał to wpadł na spot PKP.
Zamiast biadolić i roztrząsać umówmy się na spot 205.
Roland już schowany w "nowym garażu" a jego właściciel wyemigrował na wieś, co nie zmienia faktu że mogę podjechać kioskieM :] dawno już całej warszafskiej ekipy nie widziałem!