Oooo Wy KASZTANY!!!!!! Co moge powiedziec - MACIE RACJE , ale pracuje nad tym. T16 mialo latac miesiac temu i nadal nie lata, a zielony mial juz sie robic. Cos z tymi zielonymi jest nie tak - klatwa jakas czy cos, Przecinaka tez juz dawno powinien smigac
No cos w tym musi byc, albo rdzewieja bez ruchu zapomniane na podworkach albo stoja w warsztatach Jak warsztat w Lublinie ma za duzo roboty z T16 to moge polecic warsztat w Kozienicach gdzie znajomy pracuje glownie nad Lanciami Integrale, ale z GTI tez sobie poradzi.
Tam bedzie montowany moj nowy silnik
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Lordzie to nie tylko zielone ale i srebrne Mój miał jeździć we wrześniu a jeszcze kupa roboty została. Na domiar złego wydmuchało mi uszczelkę pod kolektorem wydechowym
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Wiesz Michale wole juz odwiedzac/czuwac warsztat na miejscu jak w Kozienicach, skoro jednak robia Lancie to musza byc oblatani, bo przy tych wozidlach 205 to pancernie wytrzymale auta. Chetnie odwiedze w/w magikow i kto wie, kto wie...
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Dziś dostałem piękną książkę, 96 strony, twarda okładka, książka z 1989 roku. Zawiera opis modeli i masę ciekawych informacji które bardzo ciężko znaleść w internecie
Wieczorem zdjęcia nowych półosi
A tutaj przepiękne półosie z 309 GTI przygotowane przez firme Motomax, (dzięki Kubas )
Moralez, nie wysłałem tych półosi żeby mi je pomalowali i posmarowali wazelinką. Tylko zregenerowali więc jak dla mnie są wytrzymałe.