Micek jezeli chodzi o modelki z Krakowa to pewnie ze zalatwic moge, fotografa tez no ale niestety Griffe w Krakowie nie gosci wiec moze byc ciezko z transportem
Oby ten Griffe byl tak piekny ze mu modelek nie trzeba bedzie podstawiac
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Micek jezeli chodzi o modelki z Krakowa to pewnie ze zalatwic moge, fotografa tez no ale niestety Griffe w Krakowie nie gosci wiec moze byc ciezko z transportem
Oby ten Griffe byl tak piekny ze mu modelek nie trzeba bedzie podstawiac
Piękna kobieta do wszystkiego pasuje Nawet jak nie wydaje się być potrzebna
A ja będę tym złym. Dwie strony bicia piany pod tytułem "Jaki ten pojazd jest zajebisty" a potwierdzenia w postaci zdjęć żadnego. Dopóki nie zobaczę to nie uwierzę.
Sprzedam dużo części do skrzyń biegów BE1/BE3 (dzwony, korpusy, koła zębate, dyferencjały itd)
To auto nieistnieje, to czysta fantazja lub co najmniej dowcip
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
cienki pisze:A ja będę tym złym. Dwie strony bicia piany pod tytułem "Jaki ten pojazd jest zajebisty" a potwierdzenia w postaci zdjęć żadnego. Dopóki nie zobaczę to nie uwierzę.
cienki pisze:A ja będę tym złym. Dwie strony bicia piany pod tytułem "Jaki ten pojazd jest zajebisty" a potwierdzenia w postaci zdjęć żadnego. Dopóki nie zobaczę to nie uwierzę.
Przyjdzie do ciebie, mimo drzwi zamknietych, a na zlocie zobaczysz na zywo i nie bedziesz niedowairkiem lecz wierzacym. Sa tacy co widzieli i wierza a ilu jest takich co nie widzieli i wierza? MiceK?
munne pisze:Chyba nie piszesz tego na powaznie???????
Co niby tu jest nie poważnego ??
Sprzedam dużo części do skrzyń biegów BE1/BE3 (dzwony, korpusy, koła zębate, dyferencjały itd)
Takiej gry wstępnej, to jeszcze na tym forum w dziale z projektami nie było...
Przeważnie zaczyna się od większego pier...nięcia, a tu istny trailer rzekłbym
Ale wygłodniały lud czeka na kulminację. Mam nadzieję Lordzie, że mi wybaczysz uchylenie rąbka tajemnicy...