Ostatnio slyszalem wiele negatywnych opinii o tych amortyzatorach. Podobno zwroty trafiaja paletami do magazynow i Bilstein to juz nie to co kiedys... Macie jakies opinie i czy warto sie w to pchac czy moze jakas alternatywe wybrac heem ?
Pytam o B4 bo na GTI Drivers pisza ze daje rade z obnizonymi sprezynami, jak nic nie bedzie to trzeba bedzie zainwestowac w B6
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Gdzie to kupic i za ile ? Podajcie jakies linki please
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja mam KYB'y Ultra SR jeszcze nie zamontowane ale opinie o nich słyszałem bardzo pochlebne, podobno sporo twardsze od B4, cena może przerazić bo za sztukę trzeba dać coś ponad 4 stówy za sztukę a za AGX'y już trochę więcej z racji bajeru jakim jest płynna regulacja, sam się zastanawiałem nad AGX ale stwierdziłem że nie trzeba mi bajeranckiego pokrętła i zakupiłem wyżej wspomniane Ultra SR.
Zastanawiam sie czy ta regulacja bedzie mi potrzebna, pewnie raz sie ustawi i tak juz zostanie
polecam KYB AGX, kupiłem od marcinpug i jestem mega zadowolony a co do regulacji to teraz na zimę sobie rozkręciłem setup na 1 lv.
a w lato przód 2, tył 5 i czuć różnice
No Peugeot, no cry...Turbo żyje, Turbo pije, Turbo dmucha, Turbo wszystkich rucha