Czy ktoś z Was ma moze jakies fajne projekty przedniego i tylnego spojlera do P205? Niedlugo sobie je zmieniam ale nie moge sie zdecydowac na fason Interesuja mnie oczywiscie dosc mocno opuszczone i z siatką.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
własnie do takiego stanu mam doprowadzić swoją furkę. To jest coś pomiędzy tym całym sporem o tuning. Troszke spokoju, i troszke ekstrawagancji (felgi ) Fajniutkie... chodzi oczywiście o tego z przodu.
PS.Gdzieś miałem fotke tego z tyłu
Ostatnio zmieniony 21 wrz ndz, 2003 11:37 pm przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no brewki to nie bardzo ale ciekawy jestem jakby wygladal czarny pug z tymi czarnymi lampami co tylko dwie takie soczewy widac?ma ktos foto??:>a wogole to widzieliscie lampy do tylu na allegro?
maJkeL pisze:no brewki to nie bardzo ale ciekawy jestem jakby wygladal czarny pug z tymi czarnymi lampami co tylko dwie takie soczewy widac?ma ktos foto??:>a wogole to widzieliscie lampy do tylu na allegro?
Wiem, ze nie wszyscy za tym przepadają, ale ja zdecyduje sie na i przedni i tylny spojler z duzymi otworami na siatkę, a co do niebieskiego puga to może mała przesada, ale mi sie podoba