Sportowa kierownica

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Zimek8

Sportowa kierownica

Post autor: Zimek8 »

Czesc. Mam skorzana kierownice w kolorze czerwonym, jest niestety troche wytarta. Czy jejt jakis sposob na odnowienie jej ? nie mam pojecia moze pomalowac ? tylko jaka farba ??
BubuPN

Post autor: BubuPN »

jesli jest obita jakims materiałem to pomoże wymiana tego materiału, jeśli jest to normalna farba to wtedy pomalowanie załatwi sprawę, a co do użytej farby to obstawiałbym lakier samochodowy bo w końcu kierownica jest z metalu, ewentualnie jakąś może do plastików - czort wie, możesz się też pokusić o takie wynalazki jak np. fantachrome :wink: jeśli bym był na Twoim miejscu to spróbowałbym ją obszyć skórą taką jak jest np. na meszki czy na tych kierownicach sprzedawanych na allegro, znajomy coś takiego robił i koszt materialnie był niski, ale za to cierpliwości musiał wydać sporo :mrgreen: na allegro widziałem skórę w cenie 70zł za metr kwadratowy czy jakoś tak, typową obiciową
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

mozesz tez oddac kierownice w odpowiednie ręce i oni ci to pięknie obiją ... jak masz dojscie i troche kasy to polecam Java Car Design
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
BubuPN

Post autor: BubuPN »

taaa i jak mu wystawią rachunek to umrze przedwcześnie na zawał :mrgreen: wystarczy jakaś firma zajmująca się stylingiem aczkolwiek najtańsza metoda to kupić na allegro skórzany pokrowiec (np. takie coś: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=38497754), przysiąść z flaszką piwka albo z czteroma flaszkami i się pobawić :mrgreen:
ODPOWIEDZ