Niestety co zaplanuje żeby zapłacić te 220 zł za przerejestrowanie to mi się coś spier** w aucie i po pieniądzachMaro.wow99 pisze:widzę że kolega bez_polotu dalej nie przerejestrował gti

Niestety co zaplanuje żeby zapłacić te 220 zł za przerejestrowanie to mi się coś spier** w aucie i po pieniądzachMaro.wow99 pisze:widzę że kolega bez_polotu dalej nie przerejestrował gti
Nie stałem sam na SCI wczorajbez_polotu pisze:Niestety co zaplanuje żeby zapłacić te 220 zł za przerejestrowanie to mi się coś spier** w aucie i po pieniądzachMaro.wow99 pisze:widzę że kolega bez_polotu dalej nie przerejestrował gtipo za tym posiadanie obcych tablic ma same plusy
Tak jest bo kolega myślał że kupuje nowe auto a poza tym dostał drugi silnik i zbił na tyle z ceny że za to mógł zrobić remont dołu silnika tyle ode mniemoralez pisze:Moze jakby nie mial przed soba wizji remontu silnika, ktory byl przeciez w stanie bdb tylko "elektryka" niedomagala, to by nie musial ogladac kazdej zlotowki.
Panowie ... nie s*ajmy we własne gniazdo ... Ledwo co po kilku podejściach udało się zorganizować spotkanie, a tu już się kwasy robią.
Już jedną rozmowę między sprzedającym, a kupującym obserwujemy od kilku miesięcy i ganianie się po tematach kto komu bardziej dowali i jest to lekko mówiąc irytujące. Myślę, że takie sprawy powinny zostać rozwiązane między zainteresowanymi stronami.
I pamiętajcie, że nie wszystko jest takie czarne i białe jakby się mogło wydawać.
Czaku pewnie też pojedzie, no chyba, że mu jakiś przewód sparcieje
PopieramMaro.wow99 pisze:Zapraszam po Wisły jest co zwiedzać
Dla mnie też do wisły blizej bo góry z okna widzę :p
Fajnie ze się zlot odbył, szkoda ze nie byłem... ale tyle razy był odkładany że juz nie czekałem na forum na Wasze decyzje...
Maro.wow99 pisze:widzę że kolega bez_polotu dalej nie przerejestrował gti
Gdyby tylko wiedzial to przy kupnie... No ale wtedy by sobie podarowal zakup.Maro.wow99 pisze:Tak jest bo kolega myślał że kupuje nowe auto a poza tym dostał drugi silnik i zbił na tyle z ceny że za to mógł zrobić remont dołu silnika tyle ode mniemoralez pisze:Moze jakby nie mial przed soba wizji remontu silnika, ktory byl przeciez w stanie bdb tylko "elektryka" niedomagala, to by nie musial ogladac kazdej zlotowki.