Siemanko!!! właśnie ojciec mi podsnunął dobry pomysł abym sobie deske rozdzielczą pokrył skórą bo ostatnio cos takiego na TVN turbo oglądał co o tym myślicie? może jakieś rady? albo coś ....piszcie jestem ciekaw waszych opini .....nareczka
siema ...widzialem tego puga i nawet mam chyba fotki na kompie..to jest Roland Garros (biała skóra na desce) jak wróce do domu to postaram sie zapodac tu fotki
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
o ile wiem to wyłożenie Megane skórą to koszt około chyba czterech tysięcy złotych czy jakoś tak ....zależy na jakiego trafisz tapicera i gdzie oraz za ile będziesz kupował materiał, ostatnio widziałem skórę do tapicerek w cenie 70zł za metr kwadratowy, a co do tego Puga na fotach to jest zrobiony zaczepiście aczkolwiek efekt troche psuje to stado przycisków pod regulatorami ogrzewania
deejay ma racje, ale to chyba na szybko było obklejane, bo widać jakieś nie staranne, też sobie taką folje kupiłem do skuta żeby sobie obklejić pare żeczy, ale marnie to wygląda.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
dla mnie wyglada zajeb.................. TYLKO ZEBY NIE TE POKRETLE I GUZIKI :/ cos bym jeszcze tam musial pokombinowac:) ale i tak wyglada git pelen wypasik